RE: [25L]"Made in China" -
Toleks - 12.01.2011
Za dużo to się nie zmieniło ale jutro lub dzisiaj dam
Toleks - 14.01.2011
Co mozna zrobić żeby krewetki się wybarwił?Bo moje są takie bardzo słabo ubarwione może z 3-4 małe są czerwone a reszta przezroczysta i lekko czerwone ma plecki.?
No i te fotki;p
Jeszcze to nie to co chcę bo czekam cały czas na rozrost nurzańca.Dobrze że się już przyjął i wypuszcza nowe listki i pędy

No i nowi lokatorzy 2 helenki.
Toleks - 15.01.2011
Zdjęcia z obiadu moich krewetek+krewecie z jajeczkami

I sr.za złe zdjęcia ale jakoś mi nie wychodzą no i aparat trochę lipa.
Toleks - 22.01.2011
Witam

Ile mogę dać do mojego akw liści dębu?Chcę zrobić mały prezent krewetką

i ile czasu je gotować?Raz pisze ze gdzieś 1h a gdzie indziej że tylko polać wrzątkiem a jeszcze indziej żeby wodą z solo wygotować hehe i już nie wiem ile czasu i jak ;p
Rafcio604 - 22.01.2011
Świetnie to wygląda

Kształt Akwa Taki "Nietypowy" Liscie zalej wrzątkiem i niech troszke w nim popływają. Pozdrawiam
Toleks - 22.01.2011
Mała aktualizacja:
Baniak żyje swoim życiem ja tylko podmianki wody robię

Jak widać wszystko się rozrasta

Zrobiłem mały prezent dla kreweci i dałem liście dębu.
Nawet gałęzatka mi się jakoś powiększyła
Malutki - 22.01.2011
całkiem nieźle, aczkolwiek szczerze mówiąc to tak średnio mi się podoba, nie wiem czemu, ale tych roślinek rogatka czy Cabomby, to prawie w ogóle nie widać, liście dębu jakoś tak ich sporo i tak równo ułożone przy przedniej szybie, nie bardzo mi to pasuje jakoś, ale tak po za tym to może być
Toleks - 22.01.2011
cobomby to nie mam

a rogatka kiedyś dostałem z krewetkami jedną szczypkę i tak wsadziłem i se rośnie niech troszkę tam azotu powciąga

A te liście tak są bo za nimi są kamienie zarośnięte mchem więc je położyłem żeby żwirku nie było widać.
apri cort - 22.01.2011
Plany od linijki, ale wyjątkowo ma tutaj to jakiś urok...
Toleks - 28.01.2011
Mam pytanie czy gdy mam teraz akwarium bez pokrywy i bez skimera to czy może stać się coś krewetką??
",Z czasem powstaje problem czyli osiadanie kurzu na tafli i nieprzyjemna zawiesina ,która bez odpowiedniego natleniania wody udusi ryby"w temacie z skimerem.
To prawda?Ale akurat mi nic na tafli nie pływa a skimera nie chciałem podłączyć bo jak miałem to wciągało mi 2 krewetki :<