RE: moja akwarium 54l i obsada -
musko - 24.03.2013
Na jutro jestem umówiony z gościem co wezmie ode mnie te ryby
oddaje 1xdanio różowe,2x danio malbarskie 1x molinezja 1x neon
2x brzanka
chciał bym zostawić ;1xbojownik 2x rozbora klinowa 1x kosiaka (bo podobno czysci z glonów) 5xgupik (3 samce 2 samiczki)
Może tak zostać? i dobrac mieczyki i gupiki
marcin0714 - 24.03.2013
(24.03.2013, 12:22)musko napisał(a): Na jutro jestem umówiony z gościem co wezmie ode mnie te ryby
oddaje 1xdanio różowe,2x danio malbarskie 1x molinezja 1x neon
2x brzanka
chciał bym zostawić ;1xbojownik 2x rozbora klinowa 1x kosiaka (bo podobno czysci z glonów) 5xgupik (3 samce 2 samiczki)
Może tak zostać? i dobrac mieczyki i gupiki
Dla mieczyków, kosiarek za małe akwarium!
Dokup conajmniej 6 razbor. Jeśli bojownik nie atakuje gupików, to możesz zostawić 1samiec i 2 samice, w przeciwnym razie samce nie dają spokoju samicom.
musko - 25.03.2013
Rybki oddane tak jak powyżej zastał bojownik ,5 gupików ,1kosiarka ,2 rozbory dostałem w zamian dużo roślinek i dużego ślimaka czekam na propozycje rybek
musko - 30.03.2013
witam we wtorek zauważyłem ze gupik wydał młode udało mi się wyłowić 4szt. odpaliłem akwarium 25l i tam sobie pływają ale widze ze za bardzo nie chcą jesc płatków (kruszę w taki pyłek)
Top Rated AI Stock Trading Platform Guide -
FrankJScott - 20.06.2025
For the lady talking about stock signal ai, free stock research tools, stock performance analysis tools, best stock valuation website, stock market analysis platform, ai software for stock trading, ai companies nasdaq, stock financial analysis, bot trading stocks, stock share analysis, I highly suggest this
recommended AI stock analysis platform url or best free stock analysis sites, stock picking sites, using ai in stock trading, ai investing, ai trading software cost, share analysis tools, stock investment tools, best share market analysis app, stock market ai bot, best upcoming ai stocks, not forgetting sites such as this
on yahoo for AI stock trading platform link alongside all ai to trade stocks, best stock trading ai, best ai trading platform, stock prediction app, best ai trading, stock market programs, best ai shares to buy, buy ai stock, open ai stock symbol, number one ai stock, bearing in mind this
awesome AI stock analysis platform site which is also great. Also, have a look at this
helpful resources about AI stock trading platform forum alongside all ai investment stocks, deep learning ai stocks, free ai stock picker, artificial intelligence stock market prediction software, best sites for stock, stock ai bot, cheap ai stocks, ai day trading software, stock investment prediction, stock prediction software free, alongside all this
for beginners on AI stock picking platform forum alongside all ai chatbot stocks, using ai in trading, stocks dealing with artificial intelligence, stock analysis programs, ai on stock market,
do you agree about alongside all stock market analysis tools, market technical analysis, ai related stocks, ai to predict stocks, best ai stocks to invest in now, for good measure. Check more @
Top AI Stock Analysis Platform Website 5e401d3