Akwarystyka - Forum akwarystyczne AkwaŚwiat
Ziemia do takiego akwarium ok? Skąd wziąć kamienie? - Wersja do druku

+- Akwarystyka - Forum akwarystyczne AkwaŚwiat (http://www.akwaswiat.net)
+-- Forum: Akwarium (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Szybkie pytanie, Szybka odpowiedź (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Temat: Ziemia do takiego akwarium ok? Skąd wziąć kamienie? (/showthread.php?tid=39241)

1 2

RE: Ziemia do takiego akwarium ok? Skąd wziąć kamienie? - tokatoka - 30.01.2015

Bzdura. Jak ktoś się wypiął na forum to będzie miał je gdzieś obojętnie czy dopiszesz coś w temacie czy nie. Jak tak bardzo Cię interesuje czy komuś pomogłeś czy nie to zawsze jest PW. Ale po co się wysilać. Lepiej klepnąć sobie posta na forum i podbić sobie licznik. Coś odnoszę wrażenie, że lubisz sobie coś tak klepnąć ale łatwiej przecież zwracać uwagę innym. Coś kiedyś było o belce i oku...

RE: Ziemia do takiego akwarium ok? Skąd wziąć kamienie? - Tole - 30.01.2015

(30.01.2015, 16:24)tokatoka napisał(a):  Ani adwokat, ani drugie konto (zresztą skąd taki pomysł- masz jakieś doświadczenia z pisaniem samemu do siebie?). Po prostu dziwią mnie takie insynuacje, że ktoś podbija sobie licznik. Tole nie wstawia takich uśmieszków ani krótkich komentarzy jakoś nagminnie a nawet jeśli w tym wypadku Ci to przeszkadza to zawsze możesz to zgłosić. Nie tłumacz się głupio, że skomentowanie nabijania postów cokolwiek wnosi bo tak nie jest. Wywołuje dokładnie taki sam efekt do którego się czepiasz czyli podbija licznik. Ktoś wstawił uśmieszki, Ty to skomentowałeś i poza tym, że licznik u obu osób się podbił to nic się nie zmieniło. W mojej opinii ten licznik nie jest do niczego potrzebny i mógłby wcale nie istnieć.

A tak dla przykładu po co był Twój ostatni post w tym temacie: http://www.akwaswiat.net/showthread.php?tid=38379&page=3&highlight=rozwi%C4%85zuje ?
Może też to podczepić pod nabijanie postów? Stwierdzasz jakieś oczywistości zupełnie bez potrzeby. Śmieszy mnie jak ktoś ma pretensje o to co sam robi. Taką wypowiedź można by pod każdym tematem dodać.

Dzięki lepiej bym tego nie ujął
(30.01.2015, 19:11)stefan85 napisał(a):  
(30.01.2015, 16:24)tokatoka napisał(a):  Ani adwokat, ani drugie konto (zresztą skąd taki pomysł- masz jakieś doświadczenia z pisaniem samemu do siebie?). Po prostu dziwią mnie takie insynuacje, że ktoś podbija sobie licznik. Tole nie wstawia takich uśmieszków ani krótkich komentarzy jakoś nagminnie a nawet jeśli w tym wypadku Ci to przeszkadza to zawsze możesz to zgłosić. Nie tłumacz się głupio, że skomentowanie nabijania postów cokolwiek wnosi bo tak nie jest. Wywołuje dokładnie taki sam efekt do którego się czepiasz czyli podbija licznik. Ktoś wstawił uśmieszki, Ty to skomentowałeś i poza tym, że licznik u obu osób się podbił to nic się nie zmieniło. W mojej opinii ten licznik nie jest do niczego potrzebny i mógłby wcale nie istnieć.

A tak dla przykładu po co był Twój ostatni post w tym temacie: http://www.akwaswiat.net/showthread.php?tid=38379&page=3&highlight=rozwi%C4%85zuje ?
Może też to podczepić pod nabijanie postów? Stwierdzasz jakieś oczywistości zupełnie bez potrzeby. Śmieszy mnie jak ktoś ma pretensje o to co sam robi. Taką wypowiedź można by pod każdym tematem dodać.

a po to ten post (jezeli juz musze ci tlumaczyc skoro nie zalapales) ze autor dostal porade i sie wypial na forum. ni me ni be nie wiadomo czy mialem racje i pomoglem czy glopoty napisalem. inni tez sie pocili i w sumie guzik wiemy czy cos wiemy. milo by bylo zeby ktos czasem napisal czy porady pomogly, sam moglbym zweryfikowac czy sie moje pisanie na cos przydalo i czy pomysl sie sprawdza czy szkodzi i szukac czegos innego. strasznie mnie wkurza jak ktos sie rejestruje dostaje pomoc a potem nawet nie napisze jak to wyszlo. swiata nie zmienie, raz napisalem post zaczepny ze moze sie domysli ale efekt widac -0 odpowiedzi a tylko kolejny obronca ucisnionych sie mnie czepia jeszcze za to. a co do wiedzy to moj ostatni post wniosl informacje o uzytkowniku forum i owszem, mniej czy wiecej uzyteczna jest bo zawsze warto wiedziec z kim sie ma do czynienia. dzwi tylko to za zadalem pytanie jednemu a rzuca sie drugi.

moja opinia ze Tole marze dla mazania bo licznik go kreci. jak sie nie zgadzasz to twoj problem.

z mojej strony koniec dyskusji, nie zmuszaj mnie do dalszego "podbijania", napisze cos niemilego i po co nam nerwy o malolata?

Uwielbiam jak wszyscy rzucają się że jesteśmy małolatami. Wyszło na to że kurka i tokatoka to 12 latki a ja małolat może 8 lat co ? Nie pojmuje takiego toku rozumowania tak jak z tym licznikiem

Nie zapominaj jeszcze, że poza tym, że mam 12 lat to jestem dodatkowo Twoim multikontemBig Grin Tak stwierdzili forumowi eksperci to pewnie jak zwykle MUSZĄ mieć racjęBig Grin A o adwokacie to w sumie do mnie byłoBig Grin Widzisz nawet nie wiedziałem, że jestem Twoim prawnikiem ale Stefan na pewno wie co pisze...(albo i nie)

RE: Ziemia do takiego akwarium ok? Skąd wziąć kamienie? - Tole - 30.01.2015

(30.01.2015, 23:31)tokatoka napisał(a):  Nie zapominaj jeszcze, że poza tym, że mam 12 lat to jestem dodatkowo Twoim multikontemBig Grin Tak stwierdzili forumowi eksperci to pewnie jak zwykle MUSZĄ mieć racjęBig Grin A o adwokacie to w sumie do mnie byłoBig Grin Widzisz nawet nie wiedziałem, że jestem Twoim prawnikiem ale Stefan na pewno wie co pisze...(albo i nie)

Racja mulitikońcie Big Grin już się poprawiam z tym adwokatem

RE: Ziemia do takiego akwarium ok? Skąd wziąć kamienie? - serpico23 - 30.01.2015

Proponuje przenieść dyskusję na wiadomości prywatne, bo już chyba zapomnieliście o czym ten temat jest...

(30.01.2015, 23:39)serpico23 napisał(a):  Proponuje przenieść dyskusję na wiadomości prywatne, bo już chyba zapomnieliście o czym ten temat jest...
Ja pamiętam. O ziemi i kamieniach. Napisałem tylko co myślę o takich pytaniach, Tole dodał uśmieszek i się zaczęła dyskusja o nabijaniu postów. Gdyby przeciwnik owego nabijania się nie wypowiadał to byłby spokój ale po co? Lepiej dodać swoje 3 grosze i najgłośniej krzyczeć o bezsensownych postach.

RE: Ziemia do takiego akwarium ok? Skąd wziąć kamienie? - euna95 - 18.05.2020

Czasem warto przeglądnąć wątki na forum, bo odp na to pytanie pojawiało się już kilkakrotnie. Ale bez żadnego ataku, jesteśmy tylko ludźmi.