RE: [360] "Beauty of the marsh" - Piotrek Dymowski -
Dymek_001 - 21.01.2009
TO że się zaczerwienią to wiem, ale dzięki za wskazówke
Aktualizacja.. oceniajcie
Morilek - 21.01.2009
Widzę że już są rybki dlaczego tylko praktycznie ja się udzielam w tym temacie tylko mi się bardzo podoba start tego już bardzo ładnego akwarium ?.
Super jestem tak zauroczny że zainspirowało mnie to akwarium w wakacje robię restart duży i zrobię chyba coś takiego na ADA bo robiłem już i wychodziło dobrze ale nie było wszystko na Adzie więc nie było takich efektów.
MOgę się dowiedzieć z kąd masz te śliczne korzonki jak coś nie chcesz tu to napisz na pw.
Doma - 21.01.2009
Morilek napisał(a):Widzę że już są rybki dlaczego tylko praktycznie ja się udzielam w tym temacie tylko mi się bardzo podoba start tego już bardzo ładnego akwarium ?.
Super jestem tak zauroczny że zainspirowało mnie to akwarium w wakacje robię restart duży i zrobię chyba coś takiego na ADA bo robiłem już i wychodziło dobrze ale nie było wszystko na Adzie więc nie było takich efektów.
MOgę się dowiedzieć z kąd masz te śliczne korzonki jak coś nie chcesz tu to napisz na pw.
Nie tylko Ty Morilek

Widzę, że się akwa rozhulało i zielsko pięknie rozrosło, gratuluje

Co to za drobnica pływa? Kurcze, widzę, że swoim zbiornikiem zachęcasz coraz więcej ludzi do ADY
Dymek_001 - 21.01.2009
Spoko morilek napisze tu

korzenie mam od człowieka z Warszawy, ma sprowadzone je nie wiem skad.. ale zostały mu już tylko niedorobki

strzelistych już nie znajdziesz.. jest alternatywa ale niestety droga.. ostatnio byłem przy nowej dostawie ADY i widziałęm te drewno z japoni.. naprawde piękne ale korzeń mniej wiecej o połowe krótszy niż mój(ja mówie o jednej odnodze) kosztował około 100 zł.. nie wiem dla kogo te korzenie ściągają

chyba tylko po to by leżały na zapleczu..
w sumie jak poszukasz gdziesz nad brzegami rzek, morza.. to możesz za darmo mieć piękne okazy
Dzięki za miło słowa
Morilek - 21.01.2009
Kurcze szkoda ale gdzieś je zdobędę wiesz mogę zrobić bez takich ostrych a z cienkich coś się wymyśli.
Nie ma za co dziękować mówię szczerze a nie dla podlizania się. Akwarium profesjonalnie wystartowało i jest świetnym materiałem na IAPLC. Napisz obecną obsadę.
Dymek_001 - 21.01.2009
Obecna obsada:
100 x simulans
100 x red fire
50 x amano

niech zasuwają..
Morilek - 21.01.2009
Ale neonki hurtowo i krewetki kupowałeś czy na sztuki w sklepie?
I gdzie kupowałeś ? w razie co pw.
Dymek_001 - 21.01.2009
Nie no nie w sklepie.. bym wydał majątek..
Morilek - 21.01.2009

a gdzie na giełdzie pewnie. No napisz jestem wszystkiego ciekaw na temat tego akwarium. Porób fotki rybulek bo kocham simulki.
Doma - 21.01.2009
Dymek_001 napisał(a):Nie no nie w sklepie.. bym wydał majątek.. 
Też chętnie dowiem, gdzie najlepiej kupić hurtowo neonki i krewetki.