Akwarystyka - Forum akwarystyczne AkwaŚwiat
Najgorsze wpadki xD - Wersja do druku

+- Akwarystyka - Forum akwarystyczne AkwaŚwiat (http://www.akwaswiat.net)
+-- Forum: O forum (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Hyde Park (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Temat: Najgorsze wpadki xD (/showthread.php?tid=6149)

1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Najgorsze wpadki xD - Natka13 - 13.10.2009

Że muzyka Ci się włączyła?Chyba że muzyka z przekleństwami itp.

RE: Najgorsze wpadki xD - ooze - 13.10.2009

Natka13 napisał(a):Że muzyka Ci się włączyła?Chyba że muzyka z przekleństwami itp.

nie. żalowy utwór "jak anioła głos" przypakowo wgrany przez koleżankę... -.-"

RE: Najgorsze wpadki xD - Adamx19 - 15.10.2009

Natka13 napisał(a):Że muzyka Ci się włączyła?
Przypominam, że to był kościół.

Ja też ostatni miałem wpadkę, ale nie nadaje się do publikacji na 4um Big Grin

RE: Najgorsze wpadki xD - Natka13 - 15.10.2009

W kościeleBig GrinBig Grin

RE: Najgorsze wpadki xD - matios - 27.11.2009

Ja byłem na obozie no i się rozpakowaliśmy wszystko.
Na moim łóżku leżały prezerwatywy ja ich nie widziałem wbija pani i kogo to łóżko ja mówię że moje a ona a co to jest a ja hmm. a ona nie udawaj że myślisz ja mówie prezerwatywy no więc właśnie schowaj je.
No i w nocy ide z łazienki bo nie było prysznica w pokoju i pomyliłem pokoje, zamiast do 2 wchodze do 3 do dziewczyn i odrazu do łóżeczka myślałem że moje. Potem koło mnie położyła się koleżanka i wchodzi nauczyciekla coś koło 4. I się pyta co tu robie ja do niej śpię a ona to ja widzę. Każe mi się rozejżec mówie jej że jest ciemno i nic nie widze. Kazała mi wstać i położyć się jeszcze raz. Ja zaspany tak robię . A ona nie dojść że prezerwatywy miał na łóżku to jeszcze z dziewczyna spypia.Ja patrze a tu koleżanka a ja obok niej w bokserkach Big Grin

RE: Najgorsze wpadki xD - dave123q - 28.11.2009

Dobre, dobre Big Grin Kiedyś jak byłem w 4kl podstawówki i był prima aprilis i u nas to zawsze się zamieniają klasami no i my się zamieniliśmy z IIIgim. Ja nic nie wiedziałem i z myślą że moja klasa siedzi w klasie wbiegłem i krzyczę "hurra zamieniamy się na klasy!!!" a Gim. na mnie patrzy i brecha ja stoję jak wmurowany ale siara byłaBig Grin.

Albo mój kumpel zawsze zmieniał numery tel. i akurat wtedy nie było go w szkole ja nudząc się na angielskim napisałem do niego sms " Do szkoły kur.wa" Co się potem okazało był to numer jego starszej.Potem się z nią przypadkiem spotkałem, ale że spoko pani to nic nie miałemBig Grin

RE: Najgorsze wpadki xD - matios - 29.11.2009

Hahah.Mi się przypomniało jak mieszkałem na wsi z kolegą się zagadałem i do szkoły w piżami poszedłem ale była siara xD

RE: Najgorsze wpadki xD - baarrteek - 03.12.2009

Kiedyś w II gim jak byłem z klasą na zielonej szkole to nauczycielka zawsze zbierała wieczorem telefony. Pewnego dnia zapomniełem gdzie zostawiłem komórkę i powiedziałem gdzie jest ku**a moja komórka i w tym samym momencie weszła nauczycielka. Na szczęście była spoko.

RE: Najgorsze wpadki xD - złotko - 03.12.2009

No jak w kościele włączyło się " jak ANIOŁA głosa" to ja nieiwdze nic złego xD siła wyższa chciała xD

RE: Najgorsze wpadki xD - Franuś - 03.12.2009

Wieczorkiem w lecie jechałam z moim chłopakiem do jego domu (ok. 20 km od mojego domu), po drodze wjechaliśmy do lasu w wiadomym celu (...), nagle podjeżdża radiowóz i podchodzą do naszego auta a my w środku akcji a oni z pokerową twarzą -Dokumenty poproszę! Chwilkę trwało zanim się je dostali. Co się później okazało, że szukali jakiej staruszki, która rano wyszła do tego lasu i nie wróciła. Skończyło się na mandacie i pouczeniu, że nie wolno wjeżdżać do lasu!