• 4 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy ona jest kotna (jest w ciąży) ? Wszelkie pytania na ten temat proszę zadawać tutaj !

Do czego zmierzacie obaj bo nie kminie??

Ja do niczego nie zmierzam i po tych zdjęciach(moim zdaniem) nie jestem w stanie sprawdzić stanu tej samiczki molinezji, tylko poprawiam to co źle sformułowałeś. Chyba, że chodziło Ci o to że właśnie urodziła, ale nie myślę.

Piszę poprawnie po polsku.
Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.
Pozdrawiam!
Krystian

prof.Animal napisał(a):Ja do niczego nie zmierzam i po tych zdjęciach(moim zdaniem) nie jestem w stanie sprawdzić stanu tej samiczki molinezji, tylko poprawiam to co źle sformułowałeś. Chyba, że chodziło Ci o to że właśnie urodziła, ale nie myślę.

A jednak dobrze myślisz. Sformułowałem dobrze Tongue Tu się zgadzam co do fotek, najwcześniej za parę tygodni będzie można stwierdzić ewentualną ciążę.

Okocić sie napewno ne okociła a brzuch ma od niedawna może to dopiero początek ciążySmile

"Ona nie ma brzucha".

Jeżeli ona jest gruba to ja jestem święty. Nie jest wciąży.

Witam serdecznie ... chciałbym spytać czy ten miedzik będzie miał małe ... W sumie nigdy nie byłem przygotowany do rozmnażania , dopiero w akwarystycznym mnie uświadomiono że być może moje rybki miały małe , ale je zjadały i ja tego nie zauważyłem ... więc teraz staram się poznawać ten temat ... oto zdjęcie miedzika który tak troche zaczął inaczej wyglądać niż pozostałe i stał się bardziej agresywny ... jakoś tak dziwnie się zachowuje ...

No i jak ?

To jest ryba jajorodna, nie rodzi młodych, także możesz być spokojny Smile
Question 

Czy moja samica jest w ciąży (zdjęcie) , zalazłem dużo tematów ale nie jestem pewien i nie chce robić niepotrzebnego zamieszania w akwarium.
Aqwa: 25l
I moje drugie pytanie: Mam kule, ale nie posiadam kotnika czy moge włożyć samice do kuli i małe tam hodować?
Z góry dzięki.

To ona, czy jest w ciąży?

Tematy zostały połączone - Kejdi

Już rodzi przepraszam za temat.

Skocz do: