6
Małe pytanie do modów - czy dałoby się posegregować te wypowiedzi na miasta, ewentualnie na województwa? Te wypowiedzi są Bardzo przydatne, szczególnie dla początkujących pasjonatów ale ciężko w tym gąszczu informacji znaleźć sklepy w swoim mieście.
Pozdrawiam!
PS. Wiem, że to masa pracy - oferuję swoją pomoc.
4
Szybkie pytanie, Warszawa-Ursynów... Jaki sklep polecacie ?
1
queen24 napisał(a):pochodzę z Siedlec, zgadzam się z przedmówcą- tragedia w sklepach. Mieszkam teraz pod Łodzią i bardzo proszę o poradę, ponieważ po 10 latach przerwy chcę podjąć już w swoim mieszkaniu tradycję hodowania rybek.
Jakie znacie godne polecenia sklepy w Łodzi??
ja na pewno na duuuży - oceniam nowo powstały sklep zoologiczny w Manufakturze (nazwy nie pomnę, sklep sieciowy)- ceny- KOSZMAR, rybki najgorszych warunków nie mają, ale na oczach oglądających np ryby zjadają swoje martwe lub zdychające "koleżanki", a babka z obsługi dziś przy nas przeszła się po sklepie i tym samym sitkiem z każdego akwarium wyławiała martwe okazy i wrzucała do jakiejś torebki. A sklep przecież nowo otwarty@@!!!!
dziś dodaję- może się wyrobią, wczoraj byliśmy po raz kolejny, trochę uzupełnili ryby, w porównaniu ze sklepem w Konstantynowie Łódzkim to te ryby i tak mają komfort..........tylko pracownicy z tzw "łapanki", no ale w końcu to sieciówka
1
Łódź:
Jeśli chodzi o sklep w manufakturze Kakadu to faktycznie bywa różnie. Chociaż to wszystko zależy od tego na kogo się trafi. Oceniam na minus, bo po pierwsze ceny są z kosmosu, dużo ludzi, rybki czasem są w dość ciężkich warunkach i zaniedbane. Ogólnie słabo i niemiła obsługa.
+Przekonałem się za to do sklepów internetowych, bo chyba lepiej wiedzą jak powinna wyglądać obsługa-mimo, że internetowa. Na pewno zdarza się, że trzeba dłużej poczekać, ale za to ceny są przystępniejsze. Mam dobre doświadczenia z sklepem nemo
www.nemo-sklep.pl. Prowadzi go młody facet z żoną i widać, że faktycznie się zna i pasjonuje go to co robi. Przynajmniej z chęcią odpowiadał na moje pytania
3
Macho, polecam ci sklep na ul.Kunickiego
36
co do nemo, to widać że sprzedają tylko markowe produkty

jbl aquael fluval..
https://www.facebook.com/pages/From-all-...6571785133
Zapraszam na stronkę na FB i zostawienie lajka!:)
pozdrawiam
11
Włocławek,Wzorcownia Zoonatura:
+koleś który ma pojęcie o tym co sprzedaje.
+ceny ryb
-wystawowe akwarium z plastikowymi roślinami,żałosne
-ceny akcesoriów i chemii z kosmosu.
-ceny roślin-wszystkie w tej samej cenie-takie trochę nielogiczne(tłumaczenie że to sieciówka,ryby tańsze a rośliny droższe,nie rozumiem)
Wydaje mi się że sieciówkę stać na sprzedaż po niższych cenach w nowo otwartym sklepie,klienta trzeba jakoś przyciągnąć tym bardziej że mamy kilka konkretnych sklepów.
0
tuchola /wojewodztwo kujawsko-pomorskie
*"Aqua Impex"
Tuchola, ul. Nowodworskiego -
*brudne akwaria
*trupy i chore ryby
*slaba obsluga
*wszystko ci wcisna byle sprzedac
*malo miejsca
*brak artykulow , trzeba sie dopytywac
okey drugi jest w chojnicach w tesco (nie znam adressu)) +
*duzo miejsca
*mila obsluga
*zdrowe rosliny i ryba
*duzy wybor
2
Czytałam już posta z polecanymi i kiepskimi sklepami akwarystycznymi. Niestety nie znalazłam nic dobrego we Wrocławiu. Zastanawiam się czy to możliwe, żeby brakowało dobrego sklepu z rybkami i osprzętem do nich w tak dużym mieście. Może ktoś z forumowiczów poleci mi jakiś sklep.
Tematy zostały połączone.
Proszę nie dublować tematów.
Na forum nie mogą powstawać osobne tematy dla wszystkich miast.
Kejdi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.11.2009, 15:03 {2} przez
Kejdi.)
8
Sory, że się właduje w Twój post ale ja zadam to samo pytanko ale chodzi mi o Opole