07.03.2010, 01:19
Ładne ryby, a samczyk bardzo ładny.
agrareoligada napisał(a):Dlaczego ja dopiero dziś znalazłam Twoje cudo na forum??????????????Pysiu po prostu brak mi słów i nic nie powiem ,bo mnie zatkało.Ty jesteś fanatyczką!
A ja po prostu jak już coś robię, to najlepiej jak potrafię ... A jak juz chodzi o zyjątka, to żartów nie ma.
)))) Mało się udzielam w temacie. Brak mi czasu .
Może jakieś aktualne zdjęcie?
militarius napisał(a):Pysia jest pasjonatką i ma talent do baniakówFotki aktualne mam, ale pod wpływem zmian ( przemeblowanie totalne dla pielęgniczek) akwarium zbrzydłoMoże jakieś aktualne zdjęcie?
sawik97 napisał(a):wspaniałe akwarium [pozdro dla właściciela ] oby tak dalejNajpierw zrobiłam roślinniaka z tego
a i bardzo dobry szczegółowy opis
Z czasem przeszłam na dtrogę apistomaniaka. O roślinki nadal dbam, ale ich się nie da tak obserwować
Mam narybek apistogramma baenschi
Ja czekam na stabilizację w moim zbiorniku i napewno kupię parę roślin, które tu u Ciebie wypatrzyłam, napewno będzie to czerwony lotos. Przy tylu drobnolistnych roślinach stanowi wspaniały kontrast
Naprawdę piękny zbiornik

Jakoś tak najpierw tworzyłam go z myślą o zwierzakach- żeby to im było najlepiej. Potem z czasem zaczęło mi się podobać tworzenie aranżacji. To wszystko rosło i rośło i....No... Jakoś tak z czasem stało się przycinanie nieustanne troszke nudne
Powróciłam do pierwszej koncepcji- czyli do zwierzaczków 
A w 200l po podrośnięciu malutkiego Pandurka zaczęła się wojna. Aby dwa chłopaki mogły żyć spokojnie razem powoli przesuwam korzenie z mchem do środka
Baniak staje się coraz bardziej w nieładzie i zatraca swe piękno hahaha
Do tego dojdą jeszcze dwa korzenie i będzie super graciarnia. Ale za to będzie świetne miejsce dla gatunków które mam
I o to chodzi 
grzesiek1993zag napisał(a):Chciałbym mieć TAKI nieład w akwaO taki nieład to już dość prosto

No i NO3 nie jest zerowe jak powinno dla maluchów tylko wynosi 15