1
Sklepem akwarystycznym internetowym na plu to
www.akwarystyczny24.pl , fachowa obsługa klienta doradztwo i towar na stanie. Zamawiałem towar i wszystko ok, szybka realizacja zamówienia co wynika z tego że towar mają na stanie a nie ściągają jak klient zapuka. Wybór bardzo duży towaru.
Drugi sklep na plus to
www.aqva-light.pl/ oswietlenie akwarystyczne, mają dużo i tanio często dorzucą bonus. Zamawaiałem 2 razy i jestem zadowolony, szybka realizacja.
0
NA P::LUS
Slep w Warszawie: Przy ul. Fildorfa ( rSprzedają rzeczy ogrodowe)
- bardzo miła i fachowa obsługa;
- długa tradycja (klinanście lat)
- tanie ryby - ciekawy wybór
oraz
- MOŻNA porozmawiać i dziewczyna fachowo doreadza !!
NA MINUS :
KAKADU C.H. REDUTA w Warszawie
- Bardzo niemiły starszy Pan, co wie najlepiej;
UWAŻA, ŻE KLIENCI SĄ "GŁUPI" I WYGADUJĄ BZDURY, KTÓRE ON MUSI CIĄGLE SŁUCHAĆ.
.. A W INTERNECIE PISZĄ SAME "BZDURY" ...
- Sprzedają chore ryby - strraciłem przez 4 chore Platki połowę obsady.
- przy reklamacji (po tygodniu) rzadnego poczucia winy. Uważają żę to normalne - NIE ICH wina !...noto czyja?
- ODRADZAM i ostrzegam NIE KUPUJCIE TAM !!!
Poczytajcie opiniena innychg forch. U niech to normalne - wiele podpobnych opinii.
Mariusz
28
sklep na plus: "Świat Zwierząt" Otwock ul. Czaplickiego 2
facet zna się na rybkach, mało tego widać że tym żyje trochę

nie wciska byle czego, wszystko zawsze wyjaśnia i sam ma ponad 10 akwariów w domu :] szczerze POLECAM
25
Na + ''Żyrafa'' w Krakowie przy Kazimierza Wielkiego.
Duży wybór ryb i roślin. Gość z którym rozmawiałem mówił całkiem do rzeczy.
530l - Malawi
530l - Zimne
400l - Towarzyskie
77l - 2D
160l - Tanganika
54l Kotnik
Nie udzielam porad na PW i GG
0
Hej
Planuję na święta zakup całego akwarium z osprzętem itp. Natomiast mam pewien problem z wyborem miejsca gdzie to mogę kupić, bo z allegro nie chce. Kilka razy się naciąłem i powiedziałem sobie ze nic nie kupie. Wyszperałem sklep taki jak akwaria.org i w związku z tym moje pytanko, Co kto może powiedziec o tym sklepie? Ktoś coś kupował? Itp. Itd. Z gory dziekuje
7
Płock
Dwa sklepy, w których robię zakupy i jestem za każdym razem zadowolony:
1. Sklep zoologiczny w centrum handlowym Tayger. Tam kupiłem swoje pierwsze akwarium z osprzętem, ryby i rośliny. Wszystkie razbory klinowe zakupione ponad rok temu mają się świetnie, to samo z neonami inessa. Rośliny też pierwsza klasa, jedyny minus to zbyt mały ich wybór. Fachowa i przyjemna obsługa. Jeśli chodzi o drażliwy temat bojowników to nie ma tu męczenia ryb w kubeczkach ale małe szklane przegródki mogłyby wywołać u niektórych lekki niesmak.
2. Sklep przy ulicy Dworcowej. Zdecydowanie większy niż ten pierwszy a co za tym idzie i asortyment większy. Podobnie jak wcześniej, fachowa i przyjemna obsługa.
W obu przypadkach niezbyt wygórowane ceny. Polecam.
4
sklep zoologiczny w Myszyńcu duży minus mają tam chore ryby ,
np : kupiłem 5 rybek przeżyła tylko jedna więcej tam nic nie kupię .
2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2012, 15:54 {2} przez
thomas531.)
4
thomas531 poważnie neonek po 1,5 tanizna , w mojej okolicy neonek średnio 3 zł skalar po 7
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.01.2012, 18:26 {2} przez
Lukaszbmw3.)
40
Kraków:
na + sklep Rotal na Kalwaryjskiej oraz Mini Oceanarium w Teśco na Wielickiej - bardzo fachowa obsługa - doradzaja, nie naciągają ( tylko troszke drogo..)
na - sklep Kakadu w galeri Bonarka - obsługa fatalna - pani z działu akwarystyki nie zna nawet nazw towaru jaki sprzedaje...( np nawz roslinek) a o pakowaniu już nie wspomne......
jestem z Krakowa- to widać, słychać i czuć;)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.01.2012, 17:21 {2} przez
anna_joz.)