(01.12.2011, 00:10)asz32 napisał(a): jestem pod wieeeelkim wrażeniem.... cudownie piękne akwarium, raj dla tych Twoich rybek... ile czasu dochodziłeś to tego aby tak to wszystko wyglądało? ile akwariów było przed tym? szacunek i pozdrawiam 
Ile było akwariów, hmm 2 były - 220l było i nawet gdzieś w temacie pokazywałem je

nie było to akwarium wysokich lotów hehe, a zwykły nawet nie przeciętny baniak, potem przy drugim podejściu wyszedł nieco lepiej, a chwilę później kupiłem już większy

Akwarium nie jest jakieś super wypaśne, bo widziałem dużo lepsze

nawet tu na forum są ładniejsze baniaki

ale powoli zaczynam wprowadzać zmiany po nawałce glonów heh
(01.12.2011, 00:37)mcda-p napisał(a): greg3or, ale Ty sie z tymi roślinami nakombinujesz...ale przyznaje że troszkę gigantyczne anubiasy mi tu nie pasowały, przytłaczały ta lekką aranżację. Teraz wygląda znacznie lepiej, choć i tak wogóle baniak jest pierwsza klasa! 
Hehehe no widzisz

Anubiasy kupiłem tylko po to ażeby ustabilizować warunki w akwarium

Teraz już widać spore przyrosty roślin, więc anubiasy mogłem wyciągnąć

i posadzić nowe mniejsze rośliny.
(01.12.2011, 18:18)akwabrw napisał(a): Zobaczyłem twoje akwarium, popatrzyłem na moje, potem znowu na twoje i znowu na moje iiiiiiiiiiii....
i się załamałem;P
Moje jest ładne, no ale twoje..
Nie ma co doradzać. Można tylko powiedzieć, że jest ślicznie
No bez przesady mi się twoje akwa podoba bardzo

To są dwa zupełnie różne baniaki nie można ich porównywać

Jak zakupisz 375l i je urządzisz to wtedy je porównamy

Dbaj o to co masz, bo to będzie ciekawy zbiorniczek. A doradzić zawsze coś można

nigdy nie jest tak, żeby wszystko było idealnie, do tego nie dochodzi się miesiącami heh
Pozdro i dzięki za opinie widzę, że idę w dobrym kierunku tylko tych rybek ciągle nie mogę dostać Grrrrrrrrrrr