• 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Obsada dla początkującego 100l standard

(01.05.2011, 22:46)stas napisał(a):  Big Grin te śledzie to żart nie przypuszczałem, że wezmiesz to na poważnieBig Grin ale jak będziesz brać jakieś korzenie z lasu to pamiętaj, że nie mogą to być korzenie z drzew iglastych
A dziwisz się? Nie no, pomyślałam, że może i są jakieś odmiany śledzi akwariowych, kto wie, może i kiedyś będą Smile Dobrze wiedzieć, że nie z iglaków. Może jakiś irlandzki znajdę na pamiątkę, może i nawet coś ciekawego z oceanu wyłowię, plażę blisko domu mam Big Grin

(01.05.2011, 23:42)carlina napisał(a):  
(01.05.2011, 22:46)stas napisał(a):  Big Grin te śledzie to żart nie przypuszczałem, że wezmiesz to na poważnieBig Grin ale jak będziesz brać jakieś korzenie z lasu to pamiętaj, że nie mogą to być korzenie z drzew iglastych
A dziwisz się? Nie no, pomyślałam, że może i są jakieś odmiany śledzi akwariowych, kto wie, może i kiedyś będą Smile Dobrze wiedzieć, że nie z iglaków. Może jakiś irlandzki znajdę na pamiątkę, może i nawet coś ciekawego z oceanu wyłowię, plażę blisko domu mam Big Grin
jak znajdziesz jakieś fajne korzenie to ja piszę się na jednego bo też jestem na etapie poszukiwań jak będziesz lecieć do Polski i będziesz nad Krakowem to czekam na zrzut fajnego korzonkaSmile

(02.05.2011, 00:07)stas napisał(a):  jak znajdziesz jakieś fajne korzenie to ja piszę się na jednego bo też jestem na etapie poszukiwań jak będziesz lecieć do Polski i będziesz nad Krakowem to czekam na zrzut fajnego korzonkaSmile
Tutaj fajne rzeczy można znaleźć ;p Jeśli znajdę coś ciekawego tutaj lub nad Bałtykiem (będę w pl już w pt), to mogę wysłać, nie ma problemu. Z rzutem może być ciężko, musiałabym z pilotem pogadać Big Grin

Hmm teraz tak patrzę, że Platka biedna z Ameryki Środkowej, a reszta z Południowej, na jaką inną rybkę z Ameryki Południowej mogłabym ją zamienić ewentualnie? Nie chodzi mi o stworzenie biotopu, ale rośliny łatwiej by mi było dobrać.

(02.05.2011, 02:12)carlina napisał(a):  [quote='stas' pid='243279' dateline='1304287629']
jak znajdziesz jakieś fajne korzenie to ja piszę się na jednego bo też jestem na etapie poszukiwań jak będziesz lecieć do Polski i będziesz nad Krakowem to czekam na zrzut fajnego korzonkaSmile
Tutaj fajne rzeczy można znaleźć ;p Jeśli znajdę coś ciekawego tutaj lub nad Bałtykiem (będę w pl już w pt), to mogę wysłać, nie ma problemu. Z rzutem może być ciężko, musiałabym z pilotem pogadać Big Grin
jak będziesz mieć jakiegoś fajnego korzonka do sprzedania to odezwij się na pw tylko pamiętaj nie z drzew iglastych

Wiem, że temat trochę odgrzewany, ale powoli kompletuję już sprzęt i pojawiają się oczywiście problemy. Okazało się, że nie mogę postawić 112l ze względu na długość, okazało się, że najdłuższym akawarium jake mogę mieć jest 60cm. Czyli będzie to 60l lub 72l. I teraz pojawia się problem z obsadą, pomożecie przerobić?
Miało być
Zwinnik Blehera max.20 szt.
Platka 1+2
Otosek 6-8 szt.
krewetki Red Chery xx szt.
Ech, nie lubię tak. Znalazłam też ciekawy korzeń, chociaż przyznam szczerze, że to bardziej fragment gałęzi, wrzucę zdjęcie wieczorem, bo nie jestem pewna czy może być. Oczywiście drzewo liściaste.

Wrzucam zdjęcie gałęzi, nadaje się? Przepraszam za słabą jakość.

Załączone pliki Miniatury

In response to the man inquiring about top banking companies, first bank and trust hours, people's bank customer service, united trust bank loans, a good bank, trust bank loan, private bank and trust company, bank of the west sign up, fdic banks, us bank pay mortgage, I highly suggest this more help on business wealth planning details or trust companies in florida, best bank to bank with in usa, banking and investment, first united bank and trust mortgage, first financial bank checking, a real bank, best rated bank near me, trust departments near me, first financial bank personal loans, united trust, which is worth considering with this his response for business wealth planning blog not to mention set up a bank, trust bank miami, 10 best banks, cypress bank ssb, investment bank loans, check banking, best bank to deal with, east coast banks, trustco bank customer service, banking in usa, alongside all this more for Business Wealth Management advice which is also great. Also, have a look at this over at this website about business wealth planning link which is worth considering with banks in jax fl, online bank of, bank of texas san antonio, first financial bank loans, investing in a bank, first financial loan reviews, community bank login, banks rated by customer service, open a trust account, first bank and trust loans, not forgetting sites such as this sources tell me on business portfolio investment advice not forgetting sites such as different financial institutions, best banking company, banks tx, us bank corporate, top fdic insured banks, my sources on not to mention first usa bank, bank and trust near me, open up a trust account, west bank online, community bank wealth management, for good measure. Check more @ Top Rated Business Asset Management Guide 3_3b0d6

Skocz do: