• 4 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

oceń avatar poprzednika

8/10 idzie idzie i dojsc nie może Smile

Sprzedam dobraną parę skalarów, mozliwy dojazd do wybranych miast: Wrocław, Ostrów, Wrzesnia, Gniezno,Bydgoszcz, Tuchola.

Oddam Brzanke Rekinią dorosła- 17cm. Tylko do duzego baniaka wzamian mogę przyjąc rosliny:D! wiecej na gg 2737822 i pw

6/10 TongueP Smile nie lubię żółwi

._.

6/10 takie sobieTongue reklamujesz tym avatarem firme appleTongue?

5/10
Kibicuje Polsce ale nie lubię Majewskiego.

10/10 skalary to jest to Smile

Sprzedam dobraną parę skalarów, mozliwy dojazd do wybranych miast: Wrocław, Ostrów, Wrzesnia, Gniezno,Bydgoszcz, Tuchola.

Oddam Brzanke Rekinią dorosła- 17cm. Tylko do duzego baniaka wzamian mogę przyjąc rosliny:D! wiecej na gg 2737822 i pw

6/10 nie lubie za bardzo żółwi.... Smile

3\10
nie lubie majewskiego i piłki nożnej...a tego avka masz już z rok xD

tjaaaaaaa......

9/10 poprawia humor ale mały trochę (a co do wikii) to nie może miec tok bo od lutego jest na forum Smile

tak jak poprzednioTongue

a co do mojego avka Pietro to duuuuużo razy zmieniałam ale jednak znów postawiłam na ten bo lubie ędzia ąckiego (i majewskiego) i POLSKE TEŻ ale nie lubie tylko kochamBig Grin a po za tym lubie zmieniać avki Tongue

Wikii-5/10, dr.puniszman-2/10

Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.

Skocz do: