• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kim jestes z zawodu :)

architektura w wawie a potem na zasiłku dla bezrobotnych do końca życia xD

tjaaaaaaa......

Ja z wykształcenia jestem politologiem specjalność służby publiczne, obecnie studiuje na Uniwersytecie Ekonomicznym Stosunki Międzynarodowe specjalność zarządzanie projektami i funduszami strukturalnymi, a pracuje w nadzorze budowlanym. Wiec tak na dobrą sprawę to nie wiem kim jestem z zawodu Big Grin Big Grin

Give me some fish gimmie gimmie some fish...

Tongue Przedemną czeka wybór zawodu, tak z ciekawości pytam jakie wy macie zawody, i ile zarabiacie????????????????, bo to też się liczy... ja jeszcze nie wiem Rolleyes ale napewno coś w zawodówce (2 lata, po gimnazjum)
myśle że stolarz, albo tapicer.... lub mechanik... tylko niewiem czy potrzeba się dalej uczyć za mechanika?, być może byłbym cieciem, ale to trzeba być chyba ''szeroki'' a ja do nich się nie zaliczam... w sumie mechanik chyba dobry zawód... tanio można kupić rozbity samochód, potem odpicować i sprzedać 2 razy drożej... w sumie, od kiedy pamiętam mnie do motoryzacji ciągneło...

Tematy zostały połączone, korzystaj z opcji SZUKAJ - Kejdi

Adamas1 napisał(a):.. ja jeszcze nie wiem

Hehe ja już wiem kim zostaniesz i co osiągniesz.Big GrinTongue

Jeśli się do samochodów ciągnie, to myśle że to dobry zawód Big Grin Samochodów jest dużo i przybywa więc robota się powinna znaleźć.

Piszę poprawnie po polsku.

no... fakt, teraz prawie każdy ma samochód, albo nawet 2...

Ja zrobilem blad poszedlem do gastronomika .
Teraz zmieniam szkole ide do 3 letniej zawodowki na wykonczeniowki ( darmowe kursy w trakcie nauki)
Wiec bedzie dobrze ;D

Chemia środowiska...pewnie jakieś laboratorium :p

ja jeszcze chodzę do gimnazjum(2klasa) ale już wiem co będę robił(o ile się udaTongue) po gimnazjum idę do technikum weterynaryjnego, a później jak się uda to na studiaTongue^^(oczywiście weterynaryjneBig Grin)

Piszę poprawnie po polsku.
Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.
Pozdrawiam!
Krystian

heh, dobrze że tematy połączone...
no narazie to ja też do II gimnazjum, ale praktyki rok w przód trzeba zaklepać...

Skocz do: