08.05.2009, 13:29
każdy kto chce zasięgnąć porady krewetek to piszcie choduje krewetki od prawie dwóch lat i na pewno odpowiem chodowałem miedzy innymi Red Cherry,Babaulti,Crystal Red,Red Nose,Hummel,Beine,Tiger,White Pearl,Yellow,itp. ,.......... a jeżeli chodzi ci o chodowle to najlepiej red cherry albo babaulti ponieważ są najłatwiesze w hodowli jednak nie mozę być rybek z oczywistych powodów
a jeśli już musisz trzymać rybki i krewetki to kup sobie amano.Red Cherry dość łatwo sie rozmnażaja jednak łatwo łapią choroby (mój brat stracił prawie 500 sztuk) jeżeli chcesz się zabrać za hodowle tych krewetek musisz pamiętac że wyszły o wiele później na rynek od ryb i nie ma jeszcze potrzebnych preparatów na choroby
a jeśli już musisz trzymać rybki i krewetki to kup sobie amano.Red Cherry dość łatwo sie rozmnażaja jednak łatwo łapią choroby (mój brat stracił prawie 500 sztuk) jeżeli chcesz się zabrać za hodowle tych krewetek musisz pamiętac że wyszły o wiele później na rynek od ryb i nie ma jeszcze potrzebnych preparatów na choroby
Akwa 33 litry -krewetkarium
Rośliny:
pelia
Rogatek
Gałęzatka
--Krewetki:
Babalutti około 100 sztuk