22.08.2009, 15:46
Witam
Posiadam akwarium 70 obsada to 14 neonek innesa 4 kiryski spiżowe 2 kiryski albinosy.
Na początku dojrzewania dodałem bakterie nitri (coś tam nie pamiętam nazwy
) pożywkę dla nich i uzdatniacz wody.Na końcu dojrzewania woda była przeźroczysta więc postanowiłem na prubę wpuścić 5 neonków wszystko było ok więc wpuściłem następne 9 neonków woda leciutko zmętniała po dwóch dniach wpuściłem kiryski i zasadziłem roślinki - woda mocno zmętniała jest tak już od 2 dni.
Proszę o pomoc !!
PS:Woda śmierdzi trochę jak bagno może to na skutek tego ze rybki zostawiają dość dużo nie zjedzonego pokarmu?
Posiadam akwarium 70 obsada to 14 neonek innesa 4 kiryski spiżowe 2 kiryski albinosy.
Na początku dojrzewania dodałem bakterie nitri (coś tam nie pamiętam nazwy
) pożywkę dla nich i uzdatniacz wody.Na końcu dojrzewania woda była przeźroczysta więc postanowiłem na prubę wpuścić 5 neonków wszystko było ok więc wpuściłem następne 9 neonków woda leciutko zmętniała po dwóch dniach wpuściłem kiryski i zasadziłem roślinki - woda mocno zmętniała jest tak już od 2 dni. Proszę o pomoc !!
PS:Woda śmierdzi trochę jak bagno może to na skutek tego ze rybki zostawiają dość dużo nie zjedzonego pokarmu?
,,Jedyną rzeczą którą wiem to jest to ,że nic nie wiem"
NIE TRZYMAJ RYB W KULI !!!
http://www.akwaswiat.net/-70l-ogolne-moj...13090.html - 70 l ogólne