17.10.2009, 13:33
- Pielęgnica Meeka
- Pielęgnica Miodowa
- Pielęgnica Sajica
- Pielęgnica zebra
- Pielęgnica skośnopręga
- Akara błękitna
- Akara cętkowana
- Akara z Maroni
- Akara z Porto Alegre
- Akarka kratkowana
Lista jest bardzo długa zależy co ci się podoba.
[/quote]
Tak duże odpadają,właśnie pozbyłem się elliotów i akar błękitnych,nie ma szans utrzymać przy nich rośliny.Mało tego nie wiem czy wiesz jak wygląda tarło większości tych ryb,ramirezy mogłyby tego nie przeżyć.
[/quote]
obawiam się że nie przeżyłyby tego. już same pielęgnice midowe które są teoretycznie bardzo przyjazne i towarzyskie w okresie tarła zrobiłyby Ci z akwarium prosektorium. mi w ciągu 4 lat wytłukły wszystkie ryby z jakimi były - nawet 2 razy większe skośnopręgie... poza tym jak chcesz rośliny to też miodówki odpadają. zjędzą wszystko - krajobraz żywcem przeniesiony z malawi
- Pielęgnica Miodowa
- Pielęgnica Sajica
- Pielęgnica zebra
- Pielęgnica skośnopręga
- Akara błękitna
- Akara cętkowana
- Akara z Maroni
- Akara z Porto Alegre
- Akarka kratkowana
Lista jest bardzo długa zależy co ci się podoba.
[/quote]
Tak duże odpadają,właśnie pozbyłem się elliotów i akar błękitnych,nie ma szans utrzymać przy nich rośliny.Mało tego nie wiem czy wiesz jak wygląda tarło większości tych ryb,ramirezy mogłyby tego nie przeżyć.
[/quote]
obawiam się że nie przeżyłyby tego. już same pielęgnice midowe które są teoretycznie bardzo przyjazne i towarzyskie w okresie tarła zrobiłyby Ci z akwarium prosektorium. mi w ciągu 4 lat wytłukły wszystkie ryby z jakimi były - nawet 2 razy większe skośnopręgie... poza tym jak chcesz rośliny to też miodówki odpadają. zjędzą wszystko - krajobraz żywcem przeniesiony z malawi
240 L były księżniczki...stoi puste
720 L. stoi i czeka....chyba na dużą Tanganikę......
akwa uruchomione zostaną jak kupię agregat prądotwórczy;p