23.10.2009, 20:08
Ok. 35l racja to mało, ale to nie jest w zupełności moje akwa. Neonków wcale by tam nie było, ale tata się uparł. A co do tej bojki. W sklepie wszystkie trzymane były w kubkach. Jak już pisałam- Jak wpuściłam te bojowniczkę tamta się na nią puszyła, więc wyłowiłam ja i wsadziłam do kubka, oczywiście zrobiłam dziurki. Kubek wraz z rybką pływa w akwarium, a moja starsza rybcia krąży nad nią jak rekin, czasami odpuszcza, ale jak się jej przypomni znowu pływa w kółko. A moje pytanie było:
CZY MOGĘ Z POWROTEM BEZ OBAW WPUŚCIĆ TE MŁODSZĄ BOJOWNICZKĘ DO AKWARIUM? I CZY TA STARSZA JEJ NIE ZADRĘCZY PRZEZ NOC?
PS Co do tego akwarium. Rybki są jeszcze młode. A jak mi się uda namówić mamę (bo nie mam swoich oszczędności) to w lutym/ marcu będę miała 180l akwa
Nie pisz z włączonym Caps Lockiem = nie wrzeszcz. - Olek
CZY MOGĘ Z POWROTEM BEZ OBAW WPUŚCIĆ TE MŁODSZĄ BOJOWNICZKĘ DO AKWARIUM? I CZY TA STARSZA JEJ NIE ZADRĘCZY PRZEZ NOC?
PS Co do tego akwarium. Rybki są jeszcze młode. A jak mi się uda namówić mamę (bo nie mam swoich oszczędności) to w lutym/ marcu będę miała 180l akwa

Nie pisz z włączonym Caps Lockiem = nie wrzeszcz. - Olek