22.07.2010, 04:04
Pamiętam to jak wczoraj
Byłem wtedy w zakopanym z całą klasą,to była 5klasa podstawówki.
Jedziemy autokarem a tam mój niegdyś kolega znalazł gazetke plej-boja i pani to zobaczyła,i wzieła potem że ja akurat siedziałem z przodu autokaru to wszystko słyszałem i takie coś -10 dorosłych osób mówi-ostry se.s,do tej pory mam to nagranie jak każdy to mówi He he
,
Jeszcze gdy byłem w lesie z siostrą to ktoś robił grilla w lesie a my idziemy tam,z Adą(kumpelą o 3latka starszą) i jak nie węszymy a tu około 3osoby zaczęły do nas biec,a my? a my spierdzielamy! i to gdzie pieprz rośnie,klaudia kolka,ada kolka, a ja w myślach NO WAY! i biore klaudie i ade za rękę i zapierdzielamy do domu
dobrze że lasek jest naprzeciwko mojego domu i jest mojego taty,osoby dostały opierd i już nie pamietam co od policji, i jeszcze 300zł odszkodowania za wyciętę drzewo.
(oczywiście 1/3 była dla nas ponieważ tak jakby pomogliśmy
miałem wtedy z 7-9lat? kase przeznaczono na hojny cel-na lody
Byłem wtedy w zakopanym z całą klasą,to była 5klasa podstawówki.
Jedziemy autokarem a tam mój niegdyś kolega znalazł gazetke plej-boja i pani to zobaczyła,i wzieła potem że ja akurat siedziałem z przodu autokaru to wszystko słyszałem i takie coś -10 dorosłych osób mówi-ostry se.s,do tej pory mam to nagranie jak każdy to mówi He he
,Jeszcze gdy byłem w lesie z siostrą to ktoś robił grilla w lesie a my idziemy tam,z Adą(kumpelą o 3latka starszą) i jak nie węszymy a tu około 3osoby zaczęły do nas biec,a my? a my spierdzielamy! i to gdzie pieprz rośnie,klaudia kolka,ada kolka, a ja w myślach NO WAY! i biore klaudie i ade za rękę i zapierdzielamy do domu
dobrze że lasek jest naprzeciwko mojego domu i jest mojego taty,osoby dostały opierd i już nie pamietam co od policji, i jeszcze 300zł odszkodowania za wyciętę drzewo.(oczywiście 1/3 była dla nas ponieważ tak jakby pomogliśmy
miałem wtedy z 7-9lat? kase przeznaczono na hojny cel-na lody
240l :
Andinoacara rivulatus 1+1
Thorichthys meeki 1+1
Heros efasciatus gold (red) 1+1
37,5l :
4+2 Gupik :)