13.03.2011, 14:24
Krzmag i Lipa96, macie jak najbardziej racje, ale różnica 3zł jest jedynie w filtrze(ta różnica jest z przesyłką). W przypadku grzałki różnica ok. 20zł, napowietrzacza ok.20+wężyki, zaworki itp, które to trzmiel daje gratis
Poza tym jeszcze testy 5in1 od JBL'a, których to u mnie w mieście niema.
Roślinki też raczej będę brac na allegro, ponieważ umnie ceny zaczynaja się od 10zł i są to zazwyczaj małe roślinki. I tu pojawia się kolejne pytanie, jakie zestaw roślin mi polecacie z allegro? Chodzi mi przede wszystkim, aby nie przepłacic. Cena jaką mogę wykorzystac na roślinki z neta to jakieś 35zł z przesyłką. Wiem, że to mało i że roślin nie bedzie za dużo, ale z czasem przecież się rozrosna.
Poza tym jeszcze testy 5in1 od JBL'a, których to u mnie w mieście niema.Roślinki też raczej będę brac na allegro, ponieważ umnie ceny zaczynaja się od 10zł i są to zazwyczaj małe roślinki. I tu pojawia się kolejne pytanie, jakie zestaw roślin mi polecacie z allegro? Chodzi mi przede wszystkim, aby nie przepłacic. Cena jaką mogę wykorzystac na roślinki z neta to jakieś 35zł z przesyłką. Wiem, że to mało i że roślin nie bedzie za dużo, ale z czasem przecież się rozrosna.