• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Komplet Aquael 112/szafka/pokrywaT5/T8/JBLe900 4-tygodniowe!

Szykuje mi się przeprowadzka i spore zamieszanie. Zdecydowałem, że tak będzie najlepiej, bo wątpię, aby wszystko przetrwało bez uszczerbku. Jeszcze dwa dni temu dokupiłem do akwarium zestaw oświetlenia dodatkowego T5 i bardzo o nie dbałem. Cały czas stoi funkcjonujące z mnóstwem roślin i efektowną kolorową obsadą.

Większość elementów akwarium ma ok. 4-5 tygodni. Szkło ok. 6 tygodni. Filt JBL e900 kupiony jako ostatni, bo jest jeszcze wewnętrzny Aquael Unifilter z UV. Na wszystko jest jeszcze gwarancja - filtr chyba 4 lata, a akwarium i pokrywa rok. Do akwarium jest też 12L kotnik wypełniony mchem oraz korzenie i nowy żwir rzeczny. Dodatkowo zapas Co2 w płynie, ponad pół litra nawozu dla roślin, zestaw preparatów, odżywek i kulki nawozowe. Nie ma na niczym nawet jednej ryski i gdybym nie był uczciwym człowiekiem mógłbym to zapakować w folię i ogłosić jako nowe. Nie było ingerancji w pokrywę, nie ciąłem jej, bo ma na wszystko wypusty. Oświetlenie to 2x18W T8 + 24W T5. Dodatkowy zestaw jest dedykowany do tej pokrywy sygnowany przez Aquael. Nigdy nie używany.

Całe to akwarium to niezła okazja, bo możecie zaoszczędzić, a mieć przy tym nowiutki zestaw. Do całości jest też szafka specjalnie wykonana pod to akwarium w kolorze Wenge. Z kolei do kotnika jest nowy jasny piasek ze sklepu akwarystycznego. Akwarium BARDZO doinwestowane. Nie podaję ceny. Jeśli ktoś ma propozycję, to proszę pisać. Sprzedaż zarówno całości, jak i na "kawałki".

Co jest w zestawie:

- pokrywa AQUAEL z zawiasami 2x18W + 24W T5 (ok. 4 tyg)
- szkło WROMAK proste 112L (ok. 6 tyg.)
- dodatkowe oświetlenie T5 o mocy 24W wraz ze świetłowką i elektr. statecznikiem (NOWE NIEUŻYWANE)
- filtr JBL e 900 gwarancja 4 lata (3 tygodniowy)
- filtr wewnętrzny AQUAEL UNIFILTER 500 + UV (obecnie wymontowany)
- Co2 w płynie EasyCarbo
- Nawóz specjalistyczny ok. 700ml + kulki
- 25kg żwiru rzecznego (niecałe 2 tyg.)
- kotnik 12L
- termometr
- tło
- korzenie, mchy i mnóstwo wyrośniętych roślin
- 8 gupików
- 15 ampularii żółtych i brązowych
- 3 heleny

Odbiór w Trójmieście. Propozycję za całosć lub elementy proszę na PW, podam telefon.

Wiadomości w tym temacie
Komplet Aquael 112/szafka/pokrywaT5/T8/JBLe900 4-tygodniowe! - przez grzegorz_kk - 27.07.2012, 21:50

Skocz do: