11.04.2013, 20:56
(11.04.2013, 20:11)Vszu napisał(a): Nie wiem co to GH i jakies oznaczenia np >7st d????[...]Testy wody kupuje się po to aby sprawdzać parametry wody. Jeżeli nie wiadomo co pokazują dane wartości to po co się w to bawić? Poza tym polecam testy kropelkowe a nie paskowe.
(11.04.2013, 20:11)Vszu napisał(a): [...]Moglbyś Mi polecić jakis konkretny filtr RO?[...]Proszę: http://allegro.pl/aquaphor-morion-odwroc...84692.html
(11.04.2013, 20:11)Vszu napisał(a): [...]Nie wiem tez co oznacza armatka torfowa?Ja też nie wiedziałem co to jest więc wyjechałem do Afryki znaleźć odpowiedniego szamana który mi powie co oznacza to magiczne pojęcie. On jednak też nie wiedział i odesłał mnie do Indii na "Górę Mędrców". Jednak żaden z nich nie był w stanie mi pomóc więc wróciłem załamany do domu. Po drodze spotkałem jednak człowieka który pomimo tego, że też nie wiedział to powiedział mi "Sprawdź w Google". I znalazłem
. I to w ciągu kilku sekund, co zajęło mi mniej czasu niż Tobie napisanie tego pytania na forum.