29.09.2015, 21:35
Zanim znowu będę musiał kogos zbanować, zacytuje sam siebie.
Napisałem dokładnie to, nic innego, nic o braku moderacji, nic o niepotrzebnych moderatorach.
Kto nadal będzie chciał udowadniać mi, że napisałem coś innego, wylatuje na amen.
Napisałem dokładnie to, nic innego, nic o braku moderacji, nic o niepotrzebnych moderatorach.
Kto nadal będzie chciał udowadniać mi, że napisałem coś innego, wylatuje na amen.
Wolfik napisał(a):Co mają admini i moderatorzy do szybkości odpowiadania na posty użytkowników? Smile
My się tym nie zajmujemy przecież
Wolfik napisał(a):Ale czy administrator lub moderator odpowiada za merytoryczna jakość postów?
Jesteś akwarystą - dziel się wiedzą jeśli tylko masz chęć i czas.
Wolfik napisał(a):Za jakość merytoryczną forum odpowiadają użytkownicy, którzy się na nim wypowiadają. Ani ja, ani żaden moderator, nigdzie, na żadnym forum, nie odpowiadają za jakość pisanych postów.
Wolfik napisał(a):Nie odpowiadam za merytoryczną zawartość postów innych użytkowników.
Wolfik napisał(a):Myślę, że powinniście przeczytać ze zrozumieniem to co napisałem.
Wolfik napisał(a):Za jakość merytoryczną forum odpowiadają użytkownicy, którzy się na nim wypowiadają. Ani ja, ani żaden moderator, nigdzie, na żadnym forum, nie odpowiadają za jakość pisanych postów.