15.12.2008, 20:09
BETTAmaniak napisał(a):2. cóż, mogę wyedytować, ale często rybka w dobrze urządzonym akwarium trochę mniejsze od zalecanego, a ma się dobrze i się mnoży, więc nie przesadzajmyOwszem, ale Ty przesadziłaś. To, że ryby się mnożą o niczym jeszcze nie świadczy, wałkowano to na forum już kilka razy.. A akwaria typowe (neonki i tyle) są nudne.
Nie polecamy takiej sytuacji osobie początkującej. Po co świadomie doprowadzać do przerybienia??
Jak się komuś nudzą typowe akwaria (raczej nie początkującym) to niech założy odpowiednio większe.
BETTAmaniak napisał(a):3. niektórzy Weterani nie są akwarystami z powołania, zaś niektórzy nowicjusze są warci pochwał.Zgadza się, ale zastanawia mnie nadal za co właściwie pochwaliłaś założyciela tematu...skąd pewność, że on właśnie jest tym akwarystą z powołania ?
BETTAmaniak napisał(a):Na forum jest wiele użytkowników trolli, którzy reputacje uzyskiwali zastraszaniem-jestem tego pewna.Zastraszaniem ?
Chyba raczej podlizywaniem się i powiedzmy sugerowaniem tak jak Ty 
Jak się czujesz w roli trola ?
BETTAmaniak napisał(a):a poza tym, jaki niby pożytek z tych reputacji? Według mnie-żaden.Właśnie żaden, dzięki takim osobom jak Ty... skoro nie ma z tego żadnego pożytku, to z jakiego powodu tak chętnie wystawiasz plusy ??

Przepraszam za OT