22.12.2008, 18:58
buziaczek555 napisał(a):Prefiltr czyszczę przy każdej podmiance, odłączam wtedy na tą minutę kubeł i żaden syf się do niego nie dostaje. Prefitr ten też nie szkodzi a pomaga bo kubeł się nie brudzi tak szybko gównami, a wiadomo, że kubeł najlepiej najrzadziej otwierać bo padają pożyteczne bakterie. Wiadomo wkłady czyści się w wodzie z podmianki, ale zawsze jakieś padną. A przepływu mi nie zwalnia. Trzeba dobrać dobrą gąbkę.
Typowa kobieta, bez obrazy, "żaden syf się do niego nie dostaje" moje gratulacje cóż mogę więcej powiedzieć lepiej jak pozostaje owy syf w akwarium. Czegoś nie mogę tylko pojąć, czemu producent tego nie przewidział i nie dodał prwefiltra, jako wyposażenia, lub jako opcji do dokupienia? Wiesz, czemu bo mało jest osób, które na to by wpadły hehe
Buziaczek moje gratulacje zastanawiam się tylko, czemu nie zastosowałaś kosza łatwiej by się go demontowało. Lecz troszkę się uspokoiłem, przypominając sobie pewien incydent mianowicie po paru tygodniach trafiłem do znajomych na nowe mieszkanie. Pochwalili się łazienką, piękna wanna z masażem. Wiesz, po co ja kupili, aby się nią chwalić, dlaczego? Ponieważ zapomnieli po ponad dwóch miesiącach mieszkania zdjąć z niej foli ochronnej. Podobnie jest z Twoim filtrem masz go, lecz jest nie przydatny, no, ale cóż masz go hehehe. Trzymałbym go w pudełku to zawsze byłby czysty