13.01.2009, 16:55
Kejdi napisał(a):bumboo napisał(a):Nic innego nie mógłbym zrobić jak zgodzić się z moją koleżanką a dla Ciebie świetnym fachowcem którego powinnaś słuchać jak nauczyciela w szkole, a może jeszcze lepiejHeheW takim razie mi nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z kolegą
bumboo zerknij jak możesz na stronkę do której link podałam, znajdź fragment o temperaturze i napisz co o tym myślisz, biorąc pod uwagę tak często podkreślaną zimnolubność welonów
Może Cię zaskoczę, ale jest to jeden z bardzo nielicznych artykułów, jakie przeczytałem o tych rybach. Spowodowane jest to tym, że stworzenia te okropnie mi się nie podobają i tak mało mnie interesują ze ich historia środowisko, parametry wody nic a nic mnie nie interesują. Wracając do artykułu no cóż facet ma trochę racji, stwarzając każdemu zwierzęciu czy nawet człowiekowi skrajne warunki możemy doprowadzić do jego przystosowania. Jak by ten artykuł nie interpretować to i tak w pewnym momencie zgodzimy się z nim lub nie? Osobiście, czym więcej przeglądam wiadomości zgromadzonej w Internecie to mógłbym spokojnie powiedzieć że większa połowa to idiotyzmy wyssane z palca. Więc co pozwala nam określić, co jest kwintesencją wiedzy a co idiotyzmem?,myślę że nasza pasja zamiłowanie do tego, co robimy hobby, wiedza wyuczona. Do pozostałych rzeczy o których nie mamy pojęcia raczej nie szukajmy jedynej recepty na stronach www.

Może być to tragiczne w skutkach hehe