• 16 Głosów - 3.38 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jaka obsada do Twojego akwarium?

25 to za mało na ramirezy.Odpadają.Jak nie bojownik to może gupiki 1+2...

112l Malawi,54l kotnik dla młodych Saulosi Coral

gupiki jeszcze gorsze. wiem że zaszaleć nie można ale chcę coś fajnego z tym baniakiem wykombinować tylko nie wiem co. pewnie i tak będzie bojek

a jakiego glonojada moge kupic moze mi ktos doradzi do akwarium 130 litrów

Zbrojnik Niebieski
Zbrojnik Kolumbijski
Zbrojnik Zebra
oczywiście nie razem.

Pozdrawiam
Rafał

(31.01.2011, 23:33)BlackHawk88 napisał(a):  Zbrojnik Niebieski
Zbrojnik Kolumbijski
Zbrojnik Zebra
oczywiście nie razem.

ok dziekuje ale jeszcze jedna kwestia wybral bym zbrojnik zebra czy nie bedzie mu przeszkadzac piasek ja mam bardzo drobniusi piaseczek jak nad morzem dziekuje piekny ten zebra jest

(01.02.2011, 23:13)dawidd115 napisał(a):  ok dziekuje ale jeszcze jedna kwestia wybral bym zbrojnik zebra czy nie bedzie mu przeszkadzac piasek ja mam bardzo drobniusi piaseczek jak nad morzem dziekuje piekny ten zebra jest

Nie będzie przeszkadzał, tylko najgorsze w tym Zbrojniku jest to że kosztuje w przedziale 300-600zł.Smile

Pozdrawiam
Rafał

(01.02.2011, 23:18)BlackHawk88 napisał(a):  
(01.02.2011, 23:13)dawidd115 napisał(a):  ok dziekuje ale jeszcze jedna kwestia wybral bym zbrojnik zebra czy nie bedzie mu przeszkadzac piasek ja mam bardzo drobniusi piaseczek jak nad morzem dziekuje piekny ten zebra jest

Nie będzie przeszkadzał, tylko najgorsze w tym Zbrojniku jest to że kosztuje w przedziale 300-600zł.Smile

aha heheheheheh to zes mnie pocieszyl a ten zbrojnik niebieski jest tanszy hehe

co myślicie o kilku razborach klinowych do 25L? tak powiedzmy 7-9?

Nie. W 25 to bojownika czy krewetki, nie pchaj tam stadnych rybek żadnych.

też podłączam się do pytania. bojownik bardzo oklepany a krewetki moim zdaniem nudne, gakaxy mi się nie podobają

ktoś inny się wypowie jeszcze?

Skocz do: