• 4 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy ona jest kotna (jest w ciąży) ? Wszelkie pytania na ten temat proszę zadawać tutaj !

czy ta platka bedzie miała młode a jak tak to za ile urodzi ?
http://images45.fotosik.pl/57/ae243ca16f77d8f8.jpg

Tematy zostały połączone, używaj opcji SZUKAJ - Kejdi

mam pytanie, znalazłam pewna aukcje na Allegro, gdzioe ktos chce sprzedac kotnik.
Cena to 17 zł[ i przesylka] Czy oplaca sie to ?

" zgasłaś laleczko, a jeszcze nie czas .. "

Powracam. Ze zdwojoną motywacją, i wiedzą - jak sądzę.

nie nie opłaca, kotnik w sklepie kosztuje ok 15 złoty

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

Tydzień temu się okociła. Odłowiłem sobie 12 młodych a reszta musi zadać się sama na siebie.

Mam takie pytanie. Jak poznać ze jest kotna molinezja balonowa? Bo po tym, że bedzie grubsza to nie rozpoznam, bo ona jest zawsze gruba . Wiec jak można jeszcze rozpoznać ? Wink

mam pytanie kupiłam dwie samice gupik i mam jedna rozmiaru malego dam zdjecia??? odpiszcie to sa te trzy pani w zeoologicznym mowila ze 2 te wieksze sa w ciazy

Załączone pliki Miniatury

Ta mniejsza jest młodsza i dlatego.
Gupiki są zawsze "kotne" więc nie pytaj o takie rzeczy-nawet niewidomy by zobaczył.Tak te dwie większe na pewno urodzą wcześniej niż ta mniejsza. Smile

Radomskie forum akwarystyczne:
http://www.akwarystyka-radom.ugu.pl

Czy to jest ciąża? U góry to ta po lewej a na dole ona jest po prawej,trochę zasłonięta.. Jeśli tak, to jak mam poznać kiedy ją odłowić?

Właśnie się jej zrobiła biała kropka przy odbycie..Wyłowiona jest..Nie wiem co dalej...

Załączone pliki Miniatury

Jak ma białą plamkę to napewno jest w ciąży pytasz się co robić a co masz robić wsadz w kotnik jakąś roślinkę pływającą lub mech i karm ją i nie dlugo powinna urodzić Smile

cześć, wiecei co mam dwie rybki w ciąży tylko nie wiem kiedy je wsadzić do kotnika, boję się ze jak za wcześnie to zrobię to poronią, a jak za późno to wiadomo. dookoła jednej cały zcas samiec pływa i ją zaczepia czy to sygnał że już pora dla niej? jak to poznać?

i druga sprawa, jakiś czas temu zdechła mi rybka, była w ciąży i już strasznie gruyba się zrobiła, myślałam że bedzie rodzić a ona zdechła, to mogło być następstwem powikłań jakichś przy porodzie czy mozę to jakaś choroba, a ja to z ciążą pomyliłam?

Ach i są to mieczyki- zapomniałam dodać na wstępie

Skocz do: