• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kim jestes z zawodu :)

uczeń 3 klasy gimnazjum, a także zajmuje się składaniem komputerów ale to tak na boku

Jeżeli pomoge kliknij w reputacje.
Masz pytania pisz na gg 8458677__

Zootechnika SGGW. Jestem w trakcie zbierania materiałów do pracy inżynierskiej o rybach labiryntowych Wink konkretny temat bliżej jeszcze nieokreślony.
W planach magisterka na Ochronie Środowiska, już raczej zaocznie.
Poza tym pracuję w firmie zajmującej się prawami autorskimi do muzyki z filmów i seriali.

Technik Mechatronik .

...

gg 3123494

peter10 nie rób sobie nadziei na prace w zawodzie. Jak nie założysz własnej firmy to praktycznie nie masz szans.
Ja z architektury krajobrazu mam celujący na dyplomie, skończyłam też florystykę, a pracuję w sklepie.

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

Gismo napisał(a):
strojter napisał(a):Uczniem Smile .Chodzę do I gim

To młodziutki jesteś a taki rozgarnięty już Smile większość Twoich rówiesników to teraz gra w jakies pierdoły, nawalanki itd.

ja też z 1 gim może nie mam tyle wiedzy co strojek ale się uczę xDi nie gram generalnie dużo !!! xD

._.

Sami wykształceni ludzie jak miło przebywać w takim towarzystwie jestem śmieciarzem, zbieram puszki, segreguje odpady.Tylko nie piszcie, że zawód jest potrzebny a żadna praca nie hańbi, wiem o tym!

Pozdrawiam bumboo

Ja pisałem o studiach a tak to pracuje w studium jeżyków obcych Uczę Hiszpańskiego

A ja jestem żołnierzem zawodowym :-) Jeszcze takiego tu nie było hehehhehe[/i]

Tylko nas nie zastrzel, ŻOłNIERZU ;)

ciebie pierwszego zastrzeli Big Grin

GG: 6306572 :*

Skocz do: