to były pierwsze akwa mojego męża (miał 2 po 60l) i potem już stały w piwnicy aż ja je wykopałam
wziełam 2 samice i samca bojowniki i je pociągneliśmy ale jak już trzeba było wyłowić bojownika bo już ikra pływała to niestety nie poradził sobie w 240l i umarł samice żyja do dziś no i byłam w zoologu i spodobały mi sie ramirezy wiec odświeżywszy wszystko i po kilku dniach kupiłam 2 ramirezy miala być parka no ale są 2 samice...
czyli mam wyłowić wszystko i zasadzić roślinki i ułożyć korzeń... a jaki ten piach bo ja mam takie małe kamyczki no i chciałam tam mieć tylko 2 ramirezy ....
a czemu nie może być ten głazik co mam on na takie otwory jamki i myślałam że to im przypasi
piasek... hmm ok
korzeń tez jakiś kupie a roślinki mogę mieć normalne posadzone i dorzucić liście na dno ?? <nie zgnije to> a czy je najpierw ususzyć...
jak przemontuje to wrzucę zdjecie
tylko czy mi wymienia rybke w sklepie bo paragonu nie mam
(04.03.2014, 21:05)dariaradio napisał(a): piasek... hmm ok
korzeń tez jakiś kupie a roślinki mogę mieć normalne posadzone i dorzucić liście na dno ?? <nie zgnije to> a czy je najpierw ususzyć...
jak przemontuje to wrzucę zdjecie
tylko czy mi wymienia rybke w sklepie bo paragonu nie mam
ten temat generalnie jest z rozpoznawania płci ryb załóż nowy na temat twojego baniaka.
a co do liści, nie wiem gdzie mieszkasz ale u nas obecnie tylko zeschłe liście bukowe występują