• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Neonki, prętniki + reszta w 60l

(16.12.2012, 20:18)czechu napisał(a):  MARCIN DZIĘKI ZA INFORMACJE , ALE JAK MASZ MI O TYM GADAĆ TO DZIĘKI ALE NIE ODPOWIADAJ TU ;/

Jestem użytkownikiem forum i mam pełne prawo pisać to co myślę.
Ale widzę że to jest temat tylko dla VIPów i super wszystkowiedzących akwarystów i z moim doświadczeniem pewnie nie dorastam wam do pięt.
No cóż, pozostaje mi tylko życzyć powodzenia i więcej rozumu...

wtrącę się co do glonojada. nie pałałam miłością do nich ale mój mąż bardzo chciał... kupiliśmy złotego. pani w sklepie powiedziała, że dorasta do 7 cm, czasem do 10. rybka jest u nas ponad pół roku i osiągnęła zawrotny rozmiar ok 5-6 cm :):) mam ją w 200-litrowym akwarium razem z innym glonojadem i ten okaz ma już z 15 cm (ale to zupełnie inna odmiana glonojada).

200l -towarzyskie
54l- krewetkarium+ neony inessa
112l- gupiki+ platki + ?

Aż dziwne że nikt w tym temacie nie skrytykował propozycji..
Molinezja w 50 l ? Demcio nie pisz lepiej nic. Glonojad jeżeli to zbrojnik niebieski to też odpada, prętniki trzyma się w haremach więc jak je już chcesz to kup samca i 2 samiczki i zamiast neonów czerwonych które rosną dość duże zmienił bym je na inessia.
Zamiast glonojadów kup sobie 5 otosów jeżeli masz miękką wodę.

"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"

[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]

(17.12.2012, 00:30)iwona21 napisał(a):  wtrącę się co do glonojada. nie pałałam miłością do nich ale mój mąż bardzo chciał... kupiliśmy złotego. pani w sklepie powiedziała, że dorasta do 7 cm, czasem do 10. rybka jest u nas ponad pół roku i osiągnęła zawrotny rozmiar ok 5-6 cm SmileSmile mam ją w 200-litrowym akwarium razem z innym glonojadem i ten okaz ma już z 15 cm (ale to zupełnie inna odmiana glonojada).
Ten złoty glonojad to albinos Wink

To the people asking about waste management and waste disposal, builders rubbish removal, waste dept, pick up rubbish service near me, we recycle, getting rid of construction waste, ano ang waste disposal, always recycle, call waste management, the recycling project, I highly suggest this great waste management tips or recycling inside, recycle markets, rubbish landfill near me, waste recycling facility, bulky recycling collection, waste to manage, recycling landfill near me, waste management for, bulky removal services, waste management companies in the us, as well as this this contact form for waste management url on top of waste management new, close landfill, waste bureau, waste management near, landfill waste management, best way recycling schedule, bulky waste management, rubbish waste, find trash service near me, recycle can, bearing in mind this additional reading for waste management details which is also great. Also, have a look at this updated waste management advice not to mention waste services, call landfill, landfill waste, landfill near by, your waste, waste hauling services, waste sorting companies, area waste management, local waste collection, the waste management, bearing in mind this good about waste management url not to mention waste minimisation, rubbish service, rubbish pick up, waste collection system, if you recycle, check this out on together with market recycling, sustainable waste disposal, and waste management, waste management about us, only recycle, for good measure. Check more @ New Asian2bet Guide 5e401d3

Skocz do: