Temat zamknięty
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Żółwiowe akwarium 13 l dla karlików, brak sprzętu, rozmnażanie, karmienie itp.

alexa416 napisał(a):Czy karliki szponiaste były by zainteresowane zamkiem ceramicznym. Pytam się bo nie chce niepotrzebnie wywalić kasy. SmileTu jest zdjęcie tego tak jakby koralowca z ceramiki którego chcę kupić.Rolleyes

Weź to na zdrowy rozum. Czy tam gdzie żyją twoi podopieczni w naturze znajdują się zamki ceramiczne? Jeżeli nie zamki to co?

Moze macie racje z tym naturalnym środowiskiem Dziekuję wam bardzo.

Mam 2 żabki - karliki szponiaste (samiec i samica) , sumika rekiniego i neonki (dwie sztuki <narazie>) i czy te zwierzątka mogą żyć ze sobą. Mam je dwa tygodnie i nie zauważyłam żadnych walk czy coś w tym stylu.

Nazwa tematu poprawiona. Nie "oni" tylko "one". -ethnix

Jaka pojemność akwarium??

jeśli coś raz podgryzie żabke to ona od razu padnie,a i tak masz za małe akwarium na 100% na suma rekiniego

"Doświadczenie akwarysty nie jest współmierne z ilością postów na forum"

Odpowiem ci bez pytania o litraż (zakładając, że twoje akwarium nie ma ok 500l), zobacz sobie do jakich rozmiarów dorasta sum rekini, bo takich akwariów właśnie wymaga. Neonów nie trzyma się pojedynczo tylko w ławicach.

Pytania o obsadę, zadaje się przed zakupem a nie po.

Jako, że Żabka to nowe konto alexa416 tematy zostały połączone.
Każde kolejne Twoje konto będzie blokowane.
Proponuję abyś poszukała innego forum.
Temat zamykam.

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.
Temat zamknięty

Skocz do: