Sonda: co?
Easy-Life EasyCarbo
JBL BioCO2 Vario Set kompletny zestaw CO2 z dyfuzorem Vario Reaktor
    Wyniki sondy

• 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CO2 - zestawy, pytania sprzętowe, dobierz właściwe rozwiązanie do swojego akwarium

Wydaje mi sie Faina raczej żadnych bardziej wymagających roślin nie trzyma jeżeli jest początkującym chyba że jej takie w sklepie poradzili ale nic nie sugeruje niech sie sama wypowie ^^

126l-akwarium towarzyskie

No na razie nie, ale dlaczego nie ma spróbować holendra?Ale trzeba pczekać aż powie co chce osiągnąc

Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.

faja napisał(a):(a może macie lepszy pomysł na utrzymanie moich roślinek w zdrowiu przy tych fatalnych welonkach?)
Mamy lepsze pomysły, kolega strojter właśnie je przedstawił
strojter napisał(a):oddaj welony, zbrojniki i molinezje.
A potem dołóż światła i zrób bimbrownię.

Potęga słów wielokrotnie powtarzanych jest wielka. Nie zwalnia nas to jednak z myślenia i dociekania prawdy drogą pogłębiania wiedzy i własnych doświadczeń.

Nie to nie możliwe z tym oddaniem. nie proponujcie takich rzeczy bo to i tak jest wiadomo, ze nikt swoich ryb oddawać nie będzie. a zwłaszcza że mam je już rok Wink. a z roślinami to chce osiągnąć po prostu ładne nie gnijące liście, a do tej pory to były tak na pograniczu ale to już z wina niedoinformowania.

Rośliny mam szybko rosnące, aby ustabilizować nowe akwa.Żabienice jakieś tam te z igłami :p i jakąś japońską trawkę.Dużo ich ale nie pamiętam nazw.Mam tez takie roślinki których nikt nie trzyma a ja bym chciała dowieść ze się da Wink wyglądaja jak doniczkowe takie z twardymi liśćmi...

A i zapomniałam ze będę oklejać przykrywę taśmą lustrzana.

No po prostu to akwa było w komplecie i teraz probóję je ulepszyć, ale z czasem <kasa>

Jak się chce to wszstko jest możliwe.Oddaj te rybki dla ich dobra.

Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.

koniec tematu...

Witam. Chciałbym się zapytać czy ten zestaw byłby dobry: JBL Bio CO2 100 Vario, bo chciałbym żeby moje roślinki miały dobrze,a drugie pytanie to czy jak zacznie się podawać rośliną CO2 to trzeba stale czy można przerwać.Smile

gg:4770750

lech71 napisał(a):Witam. Chciałbym się zapytać czy ten zestaw byłby dobry: JBL Bio CO2 100 Vario, bo chciałbym żeby moje roślinki miały dobrze,a drugie pytanie to czy jak zacznie się podawać rośliną CO2 to trzeba stale czy można przerwać.Smile

Kolego mała uwaga, jak idziesz do lekarza to pytasz panie doktorze czy to coś w moim brzuchu co połknąłem wyjdzie z kałem. Nie wiem daj mi link do urządzenia a ocenię czy wystarczy. Mam wieczór spędzić na szukaniu aby Ci pomóc. Bardzo ułatwił byś odpowiedz dając wszystkie możliwe materiały.

nie mam doświadczenia z co2 ale mi to wygląda na taką zwykłą bimbrownie . to chyba taniej wyjdzie zrobić samemu

bumboo napisał(a):
lech71 napisał(a):Witam. Chciałbym się zapytać czy ten zestaw byłby dobry: JBL Bio CO2 100 Vario, bo chciałbym żeby moje roślinki miały dobrze,a drugie pytanie to czy jak zacznie się podawać rośliną CO2 to trzeba stale czy można przerwać.Smile

Kolego mała uwaga, jak idziesz do lekarza to pytasz panie doktorze czy to coś w moim brzuchu co połknąłem wyjdzie z kałem. Nie wiem daj mi link do urządzenia a ocenię czy wystarczy. Mam wieczór spędzić na szukaniu aby Ci pomóc. Bardzo ułatwił byś odpowiedz dając wszystkie możliwe materiały.

zalazłem to wsklepie glonojad pod chasłem technika co2 sory że tak ale z komputerem jestem na bakier

gg:4770750

Skocz do: