• 4 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy ona jest kotna (jest w ciąży) ? Wszelkie pytania na ten temat proszę zadawać tutaj !

To włóż gupika do kotnika.

a co do platki to też raczej jest kotna ;P

nic nie wkładaj do niczego, nie stresuj samicy.

https://www.facebook.com/pages/From-all-...6571785133
Zapraszam na stronkę na FB i zostawienie lajka!:)
pozdrawiam

Maciej_krakow napisał(a):nic nie wkładaj do niczego, nie stresuj samicy.

jeśli zrobi to delikatnie to jej nie zestresuje i myślę, że może ją włożyć do kotnika jeśli nie chce stracić na rybku Wink

a róbcie jak chcecie, ja jestem w 100 % za naturalną selekcją. wystarczą dwie moczarki na powierzchni wody i już sprytny narybek uratowany

https://www.facebook.com/pages/From-all-...6571785133
Zapraszam na stronkę na FB i zostawienie lajka!:)
pozdrawiam

Maciej_krakow napisał(a):a róbcie jak chcecie, ja jestem w 100 % za naturalną selekcją. wystarczą dwie moczarki na powierzchni wody i już sprytny narybek uratowany

Zgadzam się. Dzięki temu przetrwają najsilniejsze osobniki.

Tak jak w temacie. Czy ona jest kotna? A jeśli tak to kiedy gdzieś mniej więcej urodzi?

Gupik

Tematy zostały połączone.
Doradzasz innym w temacie z którym sam masz problem ?
Dobrze wiesz, gdzie na forum zadaje się tego typu pytania, więc po co dublujesz wątki?
Kejdi

Jeśli chodzi ci o tą większą samice to jest kotna można to stwierdzić po grubszym brzuchu i brązowo czarnej plamce przy odbycie.

A kiedy mniej wiecej urodzi? Odłowić ją do kotnika?

Na każdym forum pytasz o kolejną kotna rybke. Powiem tak, poczytaj i naucz się na pamięć tego co przeczytasz, a nie pytasz miliardy razy;/ takie rzeczy dzieci w przedszkolu wiedzą.

Nie wiesz ile ciaża u gupików trwa? Przysiądź i przejrzyj forum.

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

roro napisał(a):Mam kotnego gupika i teraz przez noc zabarwił sie jej brzuch na czarno co to może być? Jest to jakaś choroba czy nie?

Witam, mam problem. Posiadam 2 rybki [samca i samiczkę], niestety gatunku ryb nie pamiętam. Ostatnio na ogonie samiczki pojawiła się czarna plama. Rybka nie jest gruba. Samiec cały czas ją gania. O co chodzi? Mam je jakoś rozdzielić, czy co? Z góry dziękuję za odp.!!

Skocz do: