Sonda: Jak Ci się podoba mój Chaos?
Podoba mi się Bardzo
Podoba mi się
Jest średnio
Nie podoba mi się
    Wyniki sondy

• 21 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200l ogólne]- Mój prywatny Chaos - czyli pierwszy baniak .

Przypominają mi bardzo kardynałki chińskie. A bystrzyki to moje ulubione rybki, więc będę cały czas za nimi Smile

Witam Pysia, wielkie gratulacje tak pieknego zbiornika. Lubie takie kwietniki i sam do takiego daze (moze mi sie udaRolleyes).
Pozdrowienia

Jesteśmy pod wrażeniem zbiornik świetnie wygląda czekamy aż u nas się tak rozrosną roślinkiSmile Pozdrawiamy

(14.08.2010, 14:42)watan napisał(a):  Witam Pysia, wielkie gratulacje tak pieknego zbiornika. Lubie takie kwietniki i sam do takiego daze (moze mi sie udaRolleyes).
Pozdrowienia
Chcieć to móc Wink
(15.08.2010, 15:53)Nostromo napisał(a):  Jesteśmy pod wrażeniem zbiornik świetnie wygląda czekamy aż u nas się tak rozrosną roślinkiSmile Pozdrawiamy
Moje początki też były spokojne Wink W sumie to teraz zielska jest bardzo niewiele. I nie chce wiecej. Poprzednio ilość zielska mnie nieco przerosła Big Grin

Dzisiaj 18 dni od restartu. I jutro pierwsza przycinka. Didiplis dorósł do tafli, indica, furcata i macrandra też. Najwyzszy czas uciachać na krótko aby się krzewiło na boki Wink Wieczorkiem zrobię fotki i wstawie przed ciachaniem.

W chwili obecnej w baniaku pływają:
4+3 endlerek
10 x Pstrążenica Myersi
12 x neon czerwony
0+3 Apistogramma baenschi ( samiczki czekają na " obcego" samca)
Za tydzień przyjedzie samiec z odłowu do samiczek. Nie chcę trzymać spokrewnionych ze sobą, bo to chów wsobny. Za jakieś 2-4 tygodnie jak już się rozkrzewi mały heniu to wpuszczę 10 otosków. I to będzie wszystko. Sporo tego, choc malutkie same rybeńki. Z czasem zostawię 1+1 endlerków. Są przydatne, bo skubią zielenine Wink

(17.08.2010, 15:02)Pysia napisał(a):  Z czasem zostawię 1+1 endlerków. Są przydatne, bo skubią zielenine Wink

I pokarm dają... Big Grin

SPRZEDAM - KLIK !
-270l - Malawi GG 3341234
-122,5l - Malawi
-112l - - Malawi
-57l - Roślinne
-54l - Kotnik - Malawi
-50l - Black Water

(17.08.2010, 15:17)susel napisał(a):  
(17.08.2010, 15:02)Pysia napisał(a):  Z czasem zostawię 1+1 endlerków. Są przydatne, bo skubią zielenine Wink

I pokarm dają... Big Grin
Ciiiiiiii Big Grin Bo tu są dzieci Big Grin

Dzisiejszy baniak przedprzycinkowy

Bardzo ładnie Smile Mnie się osobiście pstrążnice nie podobają ale baniak wymiata Big Grin

Pozdrawiam

SPRZEDAM - KLIK !
-122,5l - Malawi
-112l - - Malawi
-57l - Roślinne
-54l - Kotnik - Malawi
-50l - Black Water

Co ja będę tu dużo pisał, po prostu jest Perfekcyjny no !!! Bardzo mi się podoba gratulacje, fajne fotki zwłaszcza ta http://i869.photobucket.com/albums/ab256...cz1l51.jpg
Zapraszam do mnie Smile

375l - Roślinne
http://www.akwaswiat.net/-375l-greg3or-r...23370.html
Zapraszam !! Zlikwidowane na okres przeprowadzki ( 1 - 5 m-cy )

30l Aquael - Aktywne
http://www.akwaswiat.net/-30l-greg3or-t-34114.html

Talent i do aranżacji (nie mów że niema tu aranżacji Tongue ) i do fotografii...
Piękny baniak, rośliny w świetnej kondycji.

Piękna fotosynteza Smile

SPRZEDAM - KLIK !
-122,5l - Malawi
-112l - - Malawi
-57l - Roślinne
-54l - Kotnik - Malawi
-50l - Black Water

Skocz do: