20.10.2010, 19:56
Jak tam baniak?
[025l] Hodowlane (RC, Babaulti)
[022l] Krewetkarium
[112l] 1+2 Apistogramma Baenschi

), ale chcieć a zapewnic warunki to dwie różne sprawy. No więc mam tylko Inki.
Teraz jest więcej dna dla apisto z przodu co owocuje nieustannym ich przebywaniem tam.

W sumie są trzy tury maleństw już. Liczę, ze neony wyjedza te najmłodsze...

Fotki są pięknie zrobione, a rybki to już w ogóle masakra. Kupa pracy, ale frajda z patrzenia na zbiornik bezcenna. Zapraszam do siebie, może nie jest tak zarośnięty ale ma dopiero 2 dni
(13.11.2010, 20:04)katecheta22 napisał(a): Ty przy tym akwarium to chyba 24h na dobeNiestety. Ja przy baniaku niewiele czasu spędzam
Przepiękne rybki i jeszcze piękniejsze akwarium...
Ale za to dobrze.(13.11.2010, 20:20)greg3or napisał(a): Pisałem to wcześniej i napisze powtórnie i teraz, to akwarium jest niesamowicie klimatyczne i bardzo ładneNie wiem czy jest klimatyczne. Mnie sie nieustannie podobają baniaki takie ułożone, wydmuchane. A mój to chaosFotki są pięknie zrobione, a rybki to już w ogóle masakra. Kupa pracy, ale frajda z patrzenia na zbiornik bezcenna. Zapraszam do siebie, może nie jest tak zarośnięty ale ma dopiero 2 dni

(13.11.2010, 21:14)apri cort napisał(a): Bardzo dobrze że zniknęły te chaszcze z przodu, jak dla mnie takie trawniki to porażka...Chaszcze wyglądały na żywo na tle lignitów bardzo fajnie. Ale moje ulubione apisto tam buszowało i ich dobrze nie widziałam
Ryby rzeczywiście wyjątkowo piękne, masz babo rękę
Obserwacja pielęgniczek- bezcennna. Byłabym w stanie wszystko wyrwać aby je widzieć