(02.01.2011, 19:03)rafik napisał(a): Cały czas brakuje skalarów
Baniak super.
Spokojnie wszystko w swoim czasie

Nie Pali się !!
(02.01.2011, 21:47)Picard napisał(a): To jest naprawdę sztuka - zrobić tak dużego rośliniaka.
Akwa - świetne, "z duszą"
Mam tylko jedno pytanie. Liczyłeś ile Cię to kosztuje miesięcznie?
Pytam z ciekawości - bo za takie cudeńko to warto nawet słono zapłacić
Pozdrawiam.
Czy liczyłem wydatki hhmmm preparaty na okres dwóch miesięcy to wydatek około 150zł może mniej wody nie liczyłem ale wymieniam na miesiąc około 450litów prąd około 30zł wychodzi na miesiąc. Najlepsze w tym wszystkim jest to że zamiast robić do końca zęby przerwałem kurację dentystyczną i zakupiłem ten zbiornik

Jak to się mówi są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze heh
(02.01.2011, 22:04)toomeka@wp.pl napisał(a): Wiesz co greg3or?
Nie wpieniaj ludzi takim baniakiem 
Jeszcze mało zdjęć to filmik musiał dodać 
Super i na kolana padam
Szacuneczek.
Może jak ja bym się w palety nie zabawił tylko w drobnicę to też bym coś takiego stworzył ?
Coraz bardziej mnie ku temu goni choć palety chcę i taki zbiornik też a jedno z drugim połączyć to jedynie na wystawach na 1 dzień.
Dzięki od samego początku mnie zasypują gradem pozytywów choć sam nie byłem do zbiornika nastawiony jakoś specjalnie super

Chciałem aby się podobał ale nie wiedziałem ze aż tak to będzie działało

To jest tak naprawdę mój drugi poważny zbiornik, wcześniej miałem też pseudo roślinniaka 220l opisany również na forum.
(02.01.2011, 22:19)akwabrw napisał(a): Czy ty musisz ludzi dobijać? Jeszcze będą kompleksy co do swojego akwa mieli;P Nie no jest super
Czy muszę dobijać >>> NIE czy ludzie muszą mieć kompleksy >>> Nie

Jeśli się komuś podoba to bardzo dobrze niech podpatruje i się uczy, niech wyciąga z tego wnioski i brnie do przodu, niech zrobi wszystko tak aby zapewnić rybom godne warunki bytu. Po to jest taki temat aby pokazać co się posiada sam podpatrywałem zbiorniki innych nie jestem typem któremu wszystko wychodzi czasem nawet jak nie wychodziło siedziałem cicho i działałem sprawdzałem wyniki itp
Mama mnie cały czas pyta czy nie szkoda tak marnować kasy ale ja to Hobby po prostu Kocham, rybki są tak spokojne człowiek po pracy przyjdzie nieraz zdenerwowany padnięty a i tak pogrzebie w zbiorniku z godzinkę żeby coś poprawić i potem siąść i obserwować jak tętni tam życie
(02.01.2011, 23:33)apri cort napisał(a): Świetnie! Jeszcze te korzonki pistii niesforne! Naprawdę ten zbiornik powala, nie jest nudny, jednostajny jak niektóre roślinniaki, nie jest zrobiony pod linijkę, no same superlatywy mi się cisną!
To nie tylko pistia się tam znajduje

tylko Limnobium

pistia jest całkiem z tyłu i w mniejszej ilości. Dzięki Apri za tak pochlebne opinie, zawsze dobrze wysłuchać doświadczonych akwarystów. Ja jeszcze do tego grona nie należę, ale kto wie może w przyszłości