• 4 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy ona jest kotna (jest w ciąży) ? Wszelkie pytania na ten temat proszę zadawać tutaj !

Moderator mi go zabrał SadSad . Czy gupikowi się nic nie stanie jeśli będzie pływała bez napowietrzacza ?

(15.01.2011, 19:16)Misiek22 napisał(a):  myśle że samica jest w ciązy ale urodzi około za tydzień może więcejWink
A kiedy Kaef'son wygra w totolotka?? Jak nie wiesz to nie dawaj głupich rad.
(15.01.2011, 23:17)marcinek napisał(a):  Moderator mi go zabrał SadSad . Czy gupikowi się nic nie stanie jeśli będzie pływała bez napowietrzacza ?

Nie, każda ryba ma mieć napowietrzanie i filtrację, trochę szacunku dla żywych stworzeń co??
W ciągu miesiąca, albo dłużnej się okoci.

Więc ją przenosze do normalnego zbiornika

Jeżeli gupiczka jest kotna to na końcu brzuszka ma czarną plamkę, więc nie ma powodów do paniki.... Najlepiej odsadzić mamę do innego zbiornika żeby małe nie zostały zjedzone przez inne rybki. Pozd.

Ostrzeżenie(FORUM WARNING SYSTEM):
20% = Do zareklamowania swojej strony o akwarystyce służy temat w hyde parku. Każdy post z linkiem będzie karany ostrzeżeniem.
100%=ban
- Olek

Zamówiłem kotnik, taką siatke. Za tydzień ją dam to tej siateczki. Czarną plamke ma ale brzuch ma średni.

No więc przedstawiam zdjęcia moich 3 głupiczek i 1 molinezji czy są one kotne? jeżeli tak to czy wiadomo za ile mniej więcej bd maluchy/                

10% = temat został dołączony
100%=ban
- Olek

Co ja ci mogę powiedzieć o ciąży Gupików? Z pewnością są w ciąży świadczy o tym czarny brzuch , u gupików ciąża przebiega w zasadzie całe życie u moich Gupików jeżeli są blisko rozwiązania brzuch staje się pękaty i w czasie odpoczynku ogony im bardzo opadają pływają ociężale , nie masz się co przejmować ciążą u gupików jak się urodzą małe odlicz sobie 4-5 tyg i znowu młodeBig Grin
Shy 

Witam jestem tu nowy. Zauwazylem ze samica mieczyka w moim akwa ma tak jakby troche zaokraglony brzuszek ale nie jestem pewny czy jest w ciazy.Dodaje Fotki samiczki . Prosze o pomoc Smile

10% = temat został dołączony
100%=ban
- Olek

Załączone pliki Miniatury

no ok,a co z molinką?

Pomoże ktoś z tym Mieczykiem?Smile

Skocz do: