• 4 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MĘTNA WODA - PYTANIA I ODPOWIEDZI TUTAJ -ZAPRASZAMY!

W sklepach generalnie nie mają pojęcia o akwarystyce i zrobią wszystko aby jak najwięcej sprzedać. Nawet jeżeli to ma zaszkodzić rybom. Wtedy klient przychodzi ponownie.

530l - Malawi
530l - Zimne
400l - Towarzyskie
77l - 2D
160l - Tanganika
54l Kotnik

Nie udzielam porad na PW i GG

krople dostałam za darmo...
dzięki za pomoc!Smile

Jeśli masz małe akwarium to molinezje i "glonojad" są do oddania, są to rybki które potrzebują zbiorników powyżej 100l, a "glonojad" w zależności jaki to gatunek nawet więcej. Napisz proszę ile litrowy masz zbiornik

Pozdrawiam Katarzyna
396l-Azja
240l -pielęgnice
12l- krewetki

15 litrow, ale mam osobe ktora ma 200 litrow i moge je jej dac jak beda wieksze

A ja Ci radzę przeczytaj dogłębnie temat, który wczoraj założyłaś, potem jeszcze raz, a możliwe, że jeszcze raz będziesz musiała. (Ten który wylądował w śmietniku) Potem wyciągnij wnioski...

"Alejami wycackany szedł se jakiś gość,
Facjata niby owszem, może być.
I nagle potknął się o kamień rycząc "Och, psiakość!
Jak oni mogą w tej Warszawie żyć!...""

Kaasiaa, przerabiałem ten temat wczoraj i do tej osoby nic nie trafia

http://www.akwaswiat.net/15-litrow-z-mol...30530.html

Nie skojarzyłem, że to ten sam słoik, bo olałbym ten temat

530l - Malawi
530l - Zimne
400l - Towarzyskie
77l - 2D
160l - Tanganika
54l Kotnik

Nie udzielam porad na PW i GG

trafiło do mnie! wiem ze mam za małe akwarium ale takie dostałam! nie moja wina!
! szukam większego....ale pytac chyba moge... nie oddam tuch rybek tylko poprostu kupie wieksze akwarium....to juz chyba cos prawda?!

Oczywiście, że nie twoja wina prezentów w większości się nie wybiera. Twoją i twoją tylko winą jest męczenie tych ryb i nie sądzę żeby dotrwały do większego zbiornika. Temat rzeczywiście chyba do zamknięcia, bo ile można pisać jedno i to samo. W 15l nie da się hodować ryb

Pozdrawiam Katarzyna
396l-Azja
240l -pielęgnice
12l- krewetki

wiec mam 2 propozycje 60 i 100 litrow ktore mam kupic??

Im większe tym lepsze. Ale najpierw poczytaj o cyklu azotowym, wymaganiach ryb, które chcesz trzymać, filtracji, tak na dobry początek. Ryby oddaj na przechowanie koleżance.

"Alejami wycackany szedł se jakiś gość,
Facjata niby owszem, może być.
I nagle potknął się o kamień rycząc "Och, psiakość!
Jak oni mogą w tej Warszawie żyć!...""

Skocz do: