• 4 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy ona jest kotna (jest w ciąży) ? Wszelkie pytania na ten temat proszę zadawać tutaj !

Jak masz to przenieś ją do kotnika-niedługo będzie rodzić.Ważne jest żebyś jak najszybciej wyciągnął matkę z kotnika bo inaczej zrobi sobie ucztę z dzieci Wink
Młode gupiczki możesz karmić zwykłym pokarmem utartym na proszek.Jak chcesz możesz się zaopatrzyć w specjalny pokarm.Po miesiącu-gdy samiczka będzie się kocić jeszcze raz możesz wpuścić gupiczki do akwa a matkę znowu do kotnika i powtarzamy wszystko jeszcze raz.Nadwyżkę narybku możesz wydać lub oddać do sklepu akwarystycznego jak przyjmą.

płetwa ta koło odbytu jest raz taka a raz jak , postaram sie fotki załatwić

prawdopodobnie jest

zdjecia są niewyraźne bo to z k300i to wiecie zaraz nowe dam

masz za małe akwa dla skalarów oddaj je molinezja tez jest za mała do twojego akwarium po co ci tyle glonojadów i kirysków masz za mało obsada jest do "wymiany" ale to nie na temat, a tak bardziej na niego to chyba jest kotna

Oddam suma rekiniego za darmo.

Właśnie przeczytałem twoją obsadę i ona nie może być kotna bo nie masz samca, przekarmiłeś ją

niedługo zakupuje nowe a póki co rosną ładnie i maja dużo miejsca
glonojady ganiają sie że nie wiem co

ja uważam ze nie jest kotna chyba ze doszło do jakieś nietypowej krzyżówki z skalarem albo z welonem.
ale tak serio to nie jest kotna molinezje czasami maja tak.
3maj sie!!

jak jest ze sklepu to z pewnością jest kotna.
nie powiedziałeś o najważniejszym.

zgadzam się ze zdaniem laska_77 , jak jest ze sklepu to jest kotna Big Grin

Oddam suma rekiniego za darmo.

BaRaNeK napisał(a):niewiem może jest to ciąża. Chociaż wszystkie gupiki mają taką małą plamkę Wink

haha ale wszyscy nerwowi dajcie szanse tym rybkom haha,Smile

Skocz do: