Sonda: Czy rozmnożyleś/łaś kiedyś bojownika syjamskiego?
tak
nie
    Wyniki sondy

• 7 Głosów - 3.71 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rozmnażanie Bojowników

czy samiczka ma jakieś paski jak ma to napisz pionowe czy poziome paski są jaśniejsze od koloru samicy więc da się zauważyć lub może nie miać pasów odpisz bo to istotne

Akwarium 126l - towarzyskie

aquadesign, to co jest piękne.

Kolor to zmieniła trochę ale nie wiem dokładnie jak... Czekaj chwilkę muszę iść zobaczyć... Jestem zalatany bo skalary maja tarło Smile Zaraz anpiszee\

Niom Ty ciężko powiedz na płetwie grzbietowej to ma chyba w pionie a na ciele ciężko powiedzieć.... Ale jest dobra wiadomość samiec robi gniazdoSmileSmileSmile

"Dziś temperatura wynosi 0*C jutro ma być dwa razy cieplej czyli ile???"

oki poczekam

Ty ciężko powiedz na płetwie grzbietowej to ma chyba w pionie a na ciele ciężko powiedzieć.... Ale jest dobra wiadomość samiec robi gniazdo SmileSmileSmile

bo chodzi o to że jak samica ma na ciele pionowe pasy to znaczy że jest gotowa do tarła jak ma poziome to jest zestresowana zdezorientowana i jeżeli na cilei nie ma pionowych pasów to z tarła nici nieodbędzie się samiec będzie ją tylko ganiał i ganiał

No to chyba jest gotowaSmile A samiec poprawia swoje gniazdo na razie nie jest duże ale robi dalej..

u mnie nie ma młodych dostała się jakaś choroba i wszystkie małe dziś padły Sad ale za 2 tygodnie znowu się rozmnożą

Aha niom lipa..... Ale powodzenia w następnym tarleTongue

i co z tymi fotkami tych małych bojowników??
ktoś z was miał wstawić

ja miałem ale nie wstawiłem rybki zmarły wczoraj a pozatym sa za małe mają 2mm jak się urodzą

Skocz do: