01.07.2013, 19:10
Co do akwa to co mogę powiedzieć o profilowanym gorzej się go czyści , w sklepie mi sie podobało
w sumie chyba bym decyzji i tak nie zmienił jak patrzysz na przednia szybę na wprost to widzisz wszystko normalnie nie zauważyłem żadnego efektu "Powiekszenia" jak to w nie których kulach , ale Problem pojawia sie jak patrzysz na łączenie tzn dokładnie miedzy boczna a główna szyba widać niestety rybki podwójnie , Jak one się czują nie wiem mam nadzieje że dobrze , Tylko główna szyba jest profilowana wiec załamania niema w całym akwa .To kwestia Gustu i miejsca gdzie akwa ma stać u mnie głownie patrzy się na wprost na nie .
To już twoja indywidualna sprawa
w sumie chyba bym decyzji i tak nie zmienił jak patrzysz na przednia szybę na wprost to widzisz wszystko normalnie nie zauważyłem żadnego efektu "Powiekszenia" jak to w nie których kulach , ale Problem pojawia sie jak patrzysz na łączenie tzn dokładnie miedzy boczna a główna szyba widać niestety rybki podwójnie , Jak one się czują nie wiem mam nadzieje że dobrze , Tylko główna szyba jest profilowana wiec załamania niema w całym akwa .To kwestia Gustu i miejsca gdzie akwa ma stać u mnie głownie patrzy się na wprost na nie .To już twoja indywidualna sprawa