Sonda: Czy rozmnożyleś/łaś kiedyś bojownika syjamskiego?
tak
nie
    Wyniki sondy

• 7 Głosów - 3.71 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rozmnażanie Bojowników

oj ją prubuje "obiąć"ale ona odpływa, unika tego... o robi wtedy tak do niego skrzelami a są już tam 3 dni...

teraz nie da rady samica musi sie poddać musi zawisnąć pod gniazdem głową do dołu.

no ok, dzisiaj minął już 4 dzień.... gniazdo jest bardzo suże, sma się ździwiłem że aż takie duże...

Prawda jest taka, że chcąc dobrze- kupując bojowniki z kubeczków napędzamy rynek i "skoro się sprzedają- trzeba zamówić nową dostawę"...

240 litrów

Święta prawda niestety... do podobnych wniosków doszliśmy już (mam nadzieję) z pielęgnicami papuzimi. Nie ma się co cieszyć z tego, że coraz więcej ludzi kupuje takie ryby

Samiec w ogóle się nie interesuje gniazdem i jajeczkami, zostałą sama samica ona przynajmniej to robi za niego, czy leżące jajeczka na dnie akwarium wyklują się?

hmm ale jakie to rybki??

1. Pisz, że chodzi o bojowniki
2. Po co zakładasz kolejny temat?? Nie możesz pisać w jednym??
3. Nie nie wyklują się.

Masz pytania - 600-717-223

gg: 6643531

http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl

Piszę poprawnie po polsku

nie ma bojków coś je zjadło jak pojechałem do Kołobrzegu na tydzień dzięki za pomoc

Hey,sorrki , że rozgrzebuje stary temat ,ale po co mam zakladać taki sam ??
**
Mam pytanko. Jak kupie sobie samca i 2 samiczki to czy one się rozmnożą odrazu jak będą mieć dobre warunki. Jak jest z tymi 2-gimi akwariami na jajeczka ??
Ponoć jajeczka spadają na dno i po jakimś czasie się wykluwają , co wtedy robić ??
Prosze o pomoc , chce wiedzieć przed kupnem

Skocz do: