• 25 Głosów - 3.96 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sklepy akwarystyczne na + i na -

NA +
Sklep ZOOlogiczny na os.Przyjażni w Poznaniu
-świetna doświadczona pani,
-ryby w idealnym stanie,
-piękne 2 akwa wystawowe
-duży wybór

NA -
Sklep w Poznaniu na ul.Sokoła:
-ryby trzymane są w małych akwariach,
-sprzedawca sprzedaje aby sprzedać,
-mały wybór

Akwa 60l:
5 niesfornych kirysków
4 gupików
12 młodych gupików
2 piskorki
i 1 "złota rybka"
PS.Proszę na mnie nie krzyczeć o Stara/\,niedługo zmieniam akwa na 112l :)
25l(28.12.2009-świeżutkie żabiarium? xD)
5 karlików

Otaku anime łączmy się!!

Siedlce prawdę powiedziawszy lipa po całości!!!
Sprzedawcy nastawieni na zysk wyłącznie z czego nie ma co się dziwić ale bez przesady. Ale za to doradzą jak tylko się da. Przykładowo jestem na etapie szukania filtra zewnętrznego, który już wybrałem dokładny sobie model i udałem się do sklepów popatrzeć ceny. W sklepie oczywiście po podaniu modelu mówią że nie mają bo tak było i doradzają dokładnie to co mieli na półkach ponieważ o niebo lepszy. A ceny tych filtrów z przed roku albo i lepiej. Ceny też śmieszne obojętnie czego, np. AquaSafe 100ml 25 zł kiedyś dałem ale to raczej z niewiedzy i głupoty.
Tak więc ogólnie biorąc nie mamy za bardzo normalnego sklepu a na pewno porządnego. Drodzy państwo (jeżeli czyta obsługa sklepu) stańcie się konkurencyjni, obniżcie ceny do normalnych a na pewno i ruszy obrót
Przynajmniej takie są moje odczucia i spostrzeżenia.
Pozdrawiam Siedlczan.
PS. Chcecie roślin tanio i ok szukajcie na allegro, jest dwóch akwarystów sprzedających naturalne nadwyżki.

Sklep w Warszawie:

DISKUS-ZOO
ul.Radzymińska 153

Na +

NISKA CENA
dwa poziomy sklepu z pełni podzielonym asortymentem
ogromny wybór roślin
ogromny wybór ryb,krewetek,ślimaków itd
wszystkie rodzaje pokarmów
wszelkie akcesoria do akwarium wielu firm (filtry, grzałki, akwaria itd)

Na -

za dużo kupujących w stosunku do obsługi
spory kawałek od centrum Warszawy i można postać w korku

ja kupilam rybki na targowej 18 pawilon 14 ale osobiscie zanm pare innych np. jeszcze na ul. uminskiego i przemyslowejSmile

Gdzie w warszawie można znaleść tanie roślinki na terenie Ochoty Włoch Centrum Mokotów??

xxagniechaxx napisał(a):na +++++++++++

Lublin, Al. racławickie, w wiezowcu!!!
Gościu sie zna, zawsze daje jakis rabat, baardzo niskie cenySmile bojki sa w normalnym akwa, tylko oddzielone przegrodami [maja piekne kolory]

na ----

na al. raclawickich w zoltym budynku. baba jak cos powie to az zal sluchac...... ceby wyzsze, ryby slabe

e.leclerc T. Zana [zoo-natura] wejdz to zobaczysz :[ straaaszne!!!
Zgadzam się całkowicie, u gościa w wieżowcu rybki pływają w normalnych, urządzonych akwariach, a nie jak na Racławickich w baniakach, gdzie jest tylko filtr, no i facet się zan.

W Tesco i E'leclerc lepiej nie wchodzić bo strach, a obsługa brak słów, wkręcają jak tylko się da żeby większe zakupy zrobić i chyba ani jednej zdrowej ryby tam nie widziałem...

Aha jeszcze na "+" sklep na puławskiej zoologiczno - wędkarski, wybór może mały i wygląd sklepu nie zachęca ale pan, który tam sprzedaje zna się na tym czym handluje.

pochodzę z Siedlec, zgadzam się z przedmówcą- tragedia w sklepach. Mieszkam teraz pod Łodzią i bardzo proszę o poradę, ponieważ po 10 latach przerwy chcę podjąć już w swoim mieszkaniu tradycję hodowania rybek.
Jakie znacie godne polecenia sklepy w Łodzi??

ja na pewno na duuuży - oceniam nowo powstały sklep zoologiczny w Manufakturze (nazwy nie pomnę, sklep sieciowy)- ceny- KOSZMAR, rybki najgorszych warunków nie mają, ale na oczach oglądających np ryby zjadają swoje martwe lub zdychające "koleżanki", a babka z obsługi dziś przy nas przeszła się po sklepie i tym samym sitkiem z każdego akwarium wyławiała martwe okazy i wrzucała do jakiejś torebki. A sklep przecież nowo otwarty@@!!!!

dziś dodaję- może się wyrobią, wczoraj byliśmy po raz kolejny, trochę uzupełnili ryby, w porównaniu ze sklepem w Konstantynowie Łódzkim to te ryby i tak mają komfort..........tylko pracownicy z tzw "łapanki", no ale w końcu to sieciówka

Sklep http://mcten.pl/

raczej na minus, nie odpisują na maile (chociaż na anulację zamówienia natychmiast odpisali:-), długie terminy realizacji, pretensja, że nie dokonałem przelewu - tylko jak dokonać przelewu, jak na maile nie odpisują przed przelewem...

Transakcja nie doszła do skutku.

Prosiłbym o opinię sklepów w Białymstoku . Bywam tam w miarę często i nigdy nie wiem gdzie warto iść.

Sklep zoologiczny Zoo-Karina Rumia,Port handlowy Auchan
Na:+ ponieważ:
bardzo duży wybór sprzętu rożnych znanych firm(jbl,tetra,eheim,fluval,aquael,aquaszut itp)
Częste promocje
Bardzo duży wybór jeżeli chodzi o akwarystykę,ryby w dobrych warunkach Smile
Znają się na rzeczy
miła obsługa
i przedewszystkim wielkość Big Grin

112l-Meeki
53-Krewetkarium

Skocz do: