Mam taki kółko przyrodnicze w szkole i teraz jak ktoś chce to może przynosic swoje zwierzątka ... mój kolega przyniósł żółwia a ja chce jednego z moich karlików szponiastych. spokojnie mam przenośnik termostatyczny dla ryb. <jbc to jest coś takiego ale mozna dostać to tylko w duzych miastach> jakie jest wasze zdanie??? Tak czy nie???
12.03.2010, 22:49
heh, to nie my decydujemy przecież. Wiesz zapewne, że każdorazowe wyciąganie ze zbiornika to duży stres, nawet dla takiej żaby. No i cały dzień w termosie też do średnio przyjemnych musi należeć. Jakby za to chociaż 5tke na koniec roku dawali, to można się zastanowić a tak, to...
12.03.2010, 23:41
alexa416 napisał(a):Mam taki kółko przyrodnicze w szkole i teraz jak ktoś chce to może przynosic swoje zwierzątka ..Może uściślijmy tą kwestię.
Co to znaczy w ramach kółka przyrodniczego?
To będzie jednodniowa wystawa czy tworzycie w szkole/klasie zoo.
Chodziłem do klasy przyrodniczej i organizowane były imprezy, którym towarzyszyły "żywe wystawy": zółwie, ptactwo itd
Wszystko trwało ten jeden dzień czy to o to chodzi?
13.03.2010, 10:57
Jeden dzień tylko
13.03.2010, 11:05
I jbc to ja mam 6 na koniec roku bardzo ale to bardzo jestem oddana przyrodzie. Niestety tylko ja i moja przyjaciółka w klasie mamy 6.
13.03.2010, 11:20
Jak ja przyniosłem jesienią 2009 do szkoły krewetki rc to uczniowie zniszczyli akwarium, wystarczyło wrzucenie oświetlenia do zbiornika...
Ja do szkoły więcej żywych zwierząt nie noszę, jeżeli masz pewność że żabie się nic nie stanie to możesz zanieść, ale decyzja należy do ciebie.
Ja do szkoły więcej żywych zwierząt nie noszę, jeżeli masz pewność że żabie się nic nie stanie to możesz zanieść, ale decyzja należy do ciebie.
« Starszy temat | Nowszy temat »