26.02.2013, 14:52
W jednej kwestii się zgodzę śmieszne to po prostu.
Rozbaw mnie bardziej i doradź coś, jak ta panienka co mi dopierd..OlIłA o sygnaturę i kazała włożyć gąbę z pompą tak samo jak ty a jeszcze tam ktoś dołożył.
To są wasze pomysły?? Ja pytam to są one? To wszystko?
Modele filtrów kupa rad o złożach wyśmiewanie akwarystów bo np mają 30L??
Bardzo, ale to bardzo ciekawią mnie wasze rady seniorzy i weteranki nt akwa by Tokakoka
Twoje rady o co2 człowiekowi który nie wie absolutnie nic o co2? A tu foh?
To jest post???
Znowu wyskoczył jak Filip z konopii. Tak więc idąc za jak zwykle cenną radą kolegi należy usunąć anubiasa i pamiętać o tafli wody. Winko smakowało? Cóż my byśmy bez Ciebie na forum zrobili Tokakoka.?????????????
Sugestia co do tego, że ktoś nie potrzebny i pijany jest?
za takie coś w pipę jak nad morze przyjedzie. moje imie i nazwisko ma
Naprzykrzasz się a to się skończy wielkim poniżeniem każdej twojej treści wypowiedzianej na tym forum.
Czekam na pomysły od ciebie, rady inspiracje i zostawiam w spokoju.
Done
Pozwolę sobie zacytować pewną osobę: ''Sieje ferment, obraża, miesza w głowach młodym akwarystom, jest agresywny, niegrzeczny, i do tego jeszcze chełpi się swoimi żałosnymi bagienkami, które nazywa "akwariami"... Mam nadzieje że te trzy dni odpoczynku wyjdą Ci na dobre. - BlackHawk88
Rozbaw mnie bardziej i doradź coś, jak ta panienka co mi dopierd..OlIłA o sygnaturę i kazała włożyć gąbę z pompą tak samo jak ty a jeszcze tam ktoś dołożył.
To są wasze pomysły?? Ja pytam to są one? To wszystko?
Modele filtrów kupa rad o złożach wyśmiewanie akwarystów bo np mają 30L??
Bardzo, ale to bardzo ciekawią mnie wasze rady seniorzy i weteranki nt akwa by Tokakoka
Twoje rady o co2 człowiekowi który nie wie absolutnie nic o co2? A tu foh?
To jest post???
Znowu wyskoczył jak Filip z konopii. Tak więc idąc za jak zwykle cenną radą kolegi należy usunąć anubiasa i pamiętać o tafli wody. Winko smakowało? Cóż my byśmy bez Ciebie na forum zrobili Tokakoka.?????????????
Sugestia co do tego, że ktoś nie potrzebny i pijany jest?
za takie coś w pipę jak nad morze przyjedzie. moje imie i nazwisko ma
Naprzykrzasz się a to się skończy wielkim poniżeniem każdej twojej treści wypowiedzianej na tym forum.
Czekam na pomysły od ciebie, rady inspiracje i zostawiam w spokoju.
Done
Pozwolę sobie zacytować pewną osobę: ''Sieje ferment, obraża, miesza w głowach młodym akwarystom, jest agresywny, niegrzeczny, i do tego jeszcze chełpi się swoimi żałosnymi bagienkami, które nazywa "akwariami"... Mam nadzieje że te trzy dni odpoczynku wyjdą Ci na dobre. - BlackHawk88