• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

112l jakie rybki z Tangiki????

planuje kupic akwa 112l i jakie rybki moge w nim miec, podobaja mi sie ksiezniczki i czy 4 skalarom wystarczy ten litraz??

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

Na skalary musisz mieć bardzo wyskokie akwa. Dorastają nawet do 30cm na wysokość i 20cm na długość. A na księżniczki to nie wiem. Raczej tak

Nie lubię kul, do kuli włóż sobie suszone
płatki róż albo cukierki! Staż 8 lat :)
Służę pomocą!:P
Piszę poprawnie po polsku.

Linki z niepotrzebnymi tematami lub powtarzającymi się, wysyłajcie na PW do moderatorów!! Ułatwicie moderatorom pracę a przy tym pomożecie utrzymać porządek na forum!

wiem jak duze moga bycWink tylko wlasnie nie wiem czy jednak dalej nie bd zmuszona ich oddac

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

piszesz o rybach z tanganiki, a pytasz o skalary...

minimalne akwa dla skalarow to setka co pewnie już wiesz.

a jeśli chodzi o księżniczki, są one zdecydowanie dla zaawansowanych akwarystów, i tylko do biotopu tanganika

kolego bo moge je oddac i kupic ksiezniczki albo zostawic skalarki wiec pytam co jest lepsze???

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

a to przepraszam :p

koleżanko Smile jeśli dla początkującego to radzę skalary

a jeśli myślisz że dasz rade z księżniczkami to księżniczki

Możesz spróbować z księżniczkami. Nie uważam, żeby były aż tak wymagającymi rybami. Co do łączenia ich ze skalarami to zdecydowane "nie".

Masz pytania - 600-717-223

gg: 6643531

http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl

Piszę poprawnie po polsku

no ja wiem ze nie bo i jedne i drugie podobno sie nie toleruja a skalary potrafia byc wredne

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

noo nie bardzo, bo księżniczki by zamordowały z łatwością skalary, są niezwykle agresywne do innych gatunków, a głównym powodem są inne biotopy

A może chciałabyś muszlowce wielopręgie? Piękne i niepospolite ryby.

Skocz do: