• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Białystok]akwarium z pokrywą, minikani 120, easyheater 100w

Witam, na sprzedaż posiadam 4 następujące rzeczy.
Pierwszą z nich jest zbiornik szklany, akwarium o wymiarach bodajże 70x40x40. Nie jestem pewien czy akwarium jest szklane, hodowałem w nim owady karmowe, nie rybki, ale jakby je uszczelnić to myślę, że bez problemu. Bez pęknięć - 40zł

Drugą z nich jest akwarium z pokrywą plastikową z miejscem do montażu świetlówki (świetlówka też chyba jest). Akwarium nieco porysowane bo siedział w nim żółw. Wymiary to bodajże 80x40x40. Cena za komplet 100zł.

Kolejną jest filtr kubełkowy Aquael MiniKani 120. W pełni wyposażony, posiada następujące media filtracyjne: gąbka, ceramika, wata i zeolit. Filtr w pełni sprawny. Używany był od 08.2012 do 05.2013 więc niedługo. Gwarancja jest na dwa lata więc jeszcze rok Smile Nigdy nie był naprawiany, nic nie przecieka.
Cena: 100zł

Czwartą i zarazem ostatnią rzeczą jest grzałka plastikowa Aguael Easy Heater 100W z termostatem. Grzałka była używana od 11.12 do 05.13 więc gwarancję ma na jeszcze półtorej roku. Również w pełni sprawna. Nie poobijana. Cena: 40zł

Przy zakupie filtra i grzałki wysyłka na mój koszt. Wysyłka grzałki 12zł pocztą, filtr myślę, że z 20zł. Nie wysyłam za pobraniem. Mogę wystawić na allegro. Mam dużo pozytywnych komentarzy.
Akwariów nie wysyłam, ale mogę dowieźć na terenie woj. podlaskiego za zwrot kosztów paliwa (diesel 7/100km). Na terenie Białegostoku dowóz akwariów gratis, z mniejszymi rzeczami też pewnie bym podskoczył rowerem Smile

Kontakt tylko przez gadu gadu lub pw. Mailem lub gg mogę podesłać chętnym również numer telefoniczny.

Zdjęcia chętnym mogę powysyłać mailem!

Skocz do: