26.06.2014, 17:01
Dzień dobry, mam do sprzedania używany zestaw shrimp set, trochę zmodyfikowany.
Zestaw zawiera:
- akwarium 30 L bez pokrywy
- matę poziomującą
- oświetlenie aquael ecoline 2x 9W sunny i 1x 11W marine
- filtr kaskadowy 700L/h
- podłoże twardy substrat brązowy 1-3 mm
- dwutlenek węgla
- butla niskociśnieniowa co2 prawie pełna + dyfuzor szklany
- grzałka z termostatem 50W
- czasowy wyłącznik
- siatka do łowienia
- czyścik magnetyczny do szyb
- minerały dla krewetek Femanga Garnelen Activ
- pokarm spirulinę 80%
- jedno opakowanie liści ketapangu
- korzeń japoński obrośnięty mchem stringy moss, pelią i anubiasem + rotala rondufolia
- fauna: 5 x furcatus, 3 x microrazbora galaxy, 3 x babka osa, 2 x otos, 3 x kirys habrosus, 2 x ślimak naritina zebra, około 5-6 x krewetka sakura
Sprzedaję to wszystko za 250 zł lub jeżeli się szybko ktoś zdecyduje i odbierze wszystko do soboty puszczę za 200 zł. Myślę, że to wszystko jest dużo więcej warte więc cena jest dobra. Odbiór osobisty w Warszawie lub przesyłka kurierem, od razu mówię, że ryb nie wysyłam, więc jeśli chcesz żebym wysłał to bez ryb wysyłam za tę samą cenę. Przy odbiorze osobistym w Warszawie sprzedam razem z wodą, by zachować biologię w zbiorniku.
Zestaw zawiera:
- akwarium 30 L bez pokrywy
- matę poziomującą
- oświetlenie aquael ecoline 2x 9W sunny i 1x 11W marine
- filtr kaskadowy 700L/h
- podłoże twardy substrat brązowy 1-3 mm
- dwutlenek węgla
- butla niskociśnieniowa co2 prawie pełna + dyfuzor szklany
- grzałka z termostatem 50W
- czasowy wyłącznik
- siatka do łowienia
- czyścik magnetyczny do szyb
- minerały dla krewetek Femanga Garnelen Activ
- pokarm spirulinę 80%
- jedno opakowanie liści ketapangu
- korzeń japoński obrośnięty mchem stringy moss, pelią i anubiasem + rotala rondufolia
- fauna: 5 x furcatus, 3 x microrazbora galaxy, 3 x babka osa, 2 x otos, 3 x kirys habrosus, 2 x ślimak naritina zebra, około 5-6 x krewetka sakura
Sprzedaję to wszystko za 250 zł lub jeżeli się szybko ktoś zdecyduje i odbierze wszystko do soboty puszczę za 200 zł. Myślę, że to wszystko jest dużo więcej warte więc cena jest dobra. Odbiór osobisty w Warszawie lub przesyłka kurierem, od razu mówię, że ryb nie wysyłam, więc jeśli chcesz żebym wysłał to bez ryb wysyłam za tę samą cenę. Przy odbiorze osobistym w Warszawie sprzedam razem z wodą, by zachować biologię w zbiorniku.