• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Filtr

Witam posiadam filtr hw302 i odnosnie tego filtra pojawia sie pytanie....czym i w jaki sposob mozna zastapic deszczownie tak zeby poprostu nie bylo to widoczne albo widoczne duzo mniej jak rurka biegnaca po szybie???

Wstaw jakieś zdjęcie całego zbiornika, ja też mam deszczownicę i prawie jej nie widać, ponieważ jest zasłonięta roślinami

Nie da rady zaslonic tego roslinnoscia. Jestem za innym rozwiazaniem tylko nie mam pomyslu jak sie do tego zabrac

Widze ze chyba nikt mi nic nie poradzi

Wstaw zdjęcie akwarium. Po omacku mamy szukać?

Prosze to zdjecie z deszczownica http://images70.fotosik.pl/976/dadc673b1cd4bde4gen.jpg

Przełóż ją na tylną ścianę i daj nurzańcowi dorosnąć do tafli. Deszczownica z czasem pokryje się glonami i będzie jeszcze mniej widoczna.

Chodziłoby o całkowite pozbycie się deszczownicy. Jest taka możliwość ??? oczywiście żeby nie miało to złego wpływu na całe akwarium

Pewnie, że jest. nie wiem co tam dostałeś w komplecie z filtrem ale ja w JBL mam deszczownię i zwykłą dyszę i mogę założyć co mi się podoba.

W tych filtrach nie ma właśnie takiej dyszy. Trzeba by wymyślić coś innego, tylko pytanie co?

Skocz do: