co z tymi mieczykami - 112l? -
P1wel - 21.03.2010
Witam,
Obecnie mam w 112 litrach 5 kirysów spiżowych, 5 otosków i 3 mieczyki. Źle rozpoznałem płeć jednego z mieczyków- mój głupi błąd i w efekcie mam 3 samice zamiast 2+1. W dodatku jedna jest z odmiany ciemno pomarańczowej (ją brałem za samca) a dwie z odmiany żółtej. Chwilami się ganiają. Ciemna gania obie a tamte z kolei siebie nawzajem. Dzisiaj jedna się postawiła ciemnej

W każdym razie co z tym zrobić? Dokupić im samca by było 3+1? Z której odmiany? Jeśli już miałbym się pozywać którejś to chyba bym wydał już całą 3kę i zakupił ramirezki 1+1...choć nie wiem jak to z wydawaniem jest w praktyce...
RE: co z tymi mieczykami? -
Seoo - 21.03.2010
Oddaj.
HELL BOY - 21.03.2010
Pytałeś się już mówiłem ewentualnie 1+2, ale akwarium gęsto zarośnięte i mało innych ryb, ale lepiej oddaj a kup te ramirezki
P1wel - 21.03.2010
Roślin kilka dodałem, jest już lepiej. Mam nadzieję, że zaktualizuje mój wątek ze zdjęciami baniaka.
Będę się starał je wydać, zdecydowałem się na te ramirezki. Choć inne opcje jeszcze badam. Wątek dość krótki wyjdzie. Warto było bo mnie jednak myślę na tą właściwą drogę skierowaliście